Hoe werkt een Rappel werken?

Instellen van de Rappel

Ter voorbereiding van een enkele lijn rappel, zet een anker. Zoek een vast object waarop de rappeling touw hechten, of gebruik een oogbout om je eigen te maken. Hiervoor is een cordelette is zeer nuttig en aanbevolen, aangezien dit gelijkmatig uit ten minste twee of drie punten verdelen de spanning. Test de ankers grondig voor gebruik. Klem in het anker een keer getest met een cordelette of een draagdoek terwijl u doorgaat met het opzetten van de rappel. Dit biedt je een zekere mate van bescherming tegen een val. Bevestig een uiteinde van het touw aan het anker. Gebruik een Achtknoop de abseilen touw hechten aan de karabijnhaak, die zal clip in de drie karabiniers van de cordelette anker. Indien mogelijk, gebruik een hoes van nylon aan de rappel touw dempen als het valt over de rand van de rotswand. Dit zal helpen schade aan het touw te voorkomen.

Het Rappel Device

Er zijn verschillende soorten even goed rappel apparaten op de markt. Een cijfer acht apparaat wordt vaak gebruikt door militairen en reddingswerkers. Bevestig het apparaat om de kabel door het volgen van de aanwijzingen van de fabrikant. Maak vervolgens een karabijnhaak aan de rappel apparaat, en zorg ervoor dat een vergrendeling karabijnhaak gebruiken, en clip de karabijnhaak en rappel apparaat naar uw klimgordel. Zorg ervoor dat u draai de vergrendeling van de karabijnhaak. Zodra je stevig vastgeklemd op het apparaat en lijn, los van het ankerpunt. Op dit moment zul je luid verklaart dat u "rappel op."

het Rappel

Zodra u direct in het verlengde van het touw, stevig vastpakken van de kabel met uw niet-domineren de hand over een voet boven de rappel apparaat. Met je domineren de hand stevig vast het touw dat is opknoping onder je en breng het touw strak tegen uw domineren zijkant heup. Uw dominante hand zal fungeren als een brekende apparaat en wordt geholpen door de druk van je heup tegen het touw. Om het rappel te bereiken, laat het touw glijden door je domineren de hand en dus via de rappel apparaat. Je zal nu beginnen te glijden langs het touw. Zorg ervoor dat uw voeten stevig en knieƫn licht gebogen houden. Niet stuiteren, maar lopen de rotswand. Dit zou geen snelle afdaling als gezien in de films. Wanneer u op de grond, unclip van het rappel touw en verklaren luid "abseilen off."