Hoe werkt een professionele Zwemmer in vorm te blijven?

Hoe werkt een professionele Zwemmer in vorm te blijven?

dagelijks Workouts

Krachttraining is een must voor iedere professionele zwemmer. Zwemmers kunnen niet altijd in het zwembad de hele tijd. Spieren reageren goed op verschillende training, dus is het gebruikelijk voor zwemmers trainen met gewichten in hun routine. Gewichtheffen verhoogt spierkracht en maakt ook de botten sterk. Echter, zwemmers niet uitpuilende spieren interfereren met hun drijfvermogen in het water.

Sommige professionele zwemmers kiezen voor andere vormen van activiteit voor de variatie in hun routine. Fietsen, hardlopen en andere aërobe activiteiten vergroting van de spiermassa in het lichaam, terwijl het helpen te bouwen uithoudingsvermogen. De sleutel is om een ​​sterke spieren op te bouwen terwijl nog het handhaven van de snelheid in het water. Veel professionele Integreer stretching oefening regimes om glide te verhogen en bereiken via het water. Zwemmers doel om hun spieren vanuit meerdere invalshoeken te werken om te verminderen overdeveloping een gebied van een spier.

Iedere zwemmer begint elke training, of in het zwembad of niet, met stretching. Professionele zwemmers hun dagen doorbrengen fine-tuning van hun lichaam voor een optimale beweging door het zwembad. Of het nu gaat yoga of gewichtheffen, moeten zwemmers heel voorzichtig zijn niet om zichzelf te verwonden zijn.

dagelijks Zwemt

Er is iets te zeggen voor de praktijk. Professionele zwemmers in het zwembad elke dag. Zwemmen is de manier waarop een professionele zwemmer in vorm blijft. Ondanks deze uitstekende tijd en medailles, techniek kan altijd nog meer geperfectioneerd. Blijkt en beroertes kan altijd meer gestroomlijnd, en een zwemmer kan altijd sneller. Sommige zwemmers besteden 3-4 uur per dag in het zwembad, terwijl sommige besteden veel minder. Het is niet ongewoon voor een professionele zwemmer wekelijks zwemmen 5-6 dagen.

Evenwichtige voeding voor Hoge Energie

Diëten verschillen tussen mensen en gezinnen. Om die reden is er geen specifiek dieet dat is perfect voor een professionele zwemmer. Echter, het zwemmen vereist een grote hoeveelheid energie. Zwemmers verbranden zoveel calorieën die ze moeten nemen in een voldoende hoeveelheid calorieën om het verlies te compenseren. Professionele zwemmers hebben de hulp van diëtisten die het meest waarschijnlijk adviseren een dieet op basis van selecties uit alle voedselgroepen. Koolhydraten en eiwit inname hoger kunnen zijn, omdat beide snel worden verbrand met een verhoogde activiteit. Zwemmers moeten ook verbruiken adequate hoeveelheid vloeistoffen.

Professionele zwemmers hebben meestal een maaltijd 3-4 uur voor een wedstrijd. Tijdens de aanloop van de wedstrijd en vlak na, zwemmers hebben meestal water en sportdranken om gehydrateerd te blijven. Als er een lange wachten voor een race, soms zwemmers zullen groenten en weinig koolhydraten snacks verbruikt. Zwemmers hebben ook de neiging erg hongerig na besteden zoveel energie in het zwembad te zijn. Het eten van relatief snel na een race is gemeenschappelijk. Veel zwemmers eten zorgvuldig, het kiezen van voedingsmiddelen die laag in vetten zoals fruit en groenten zijn.