Hoe werkt een Endless Pool werken?

zwemmen Eindeloos

Hoewel zwemmen is een grote vorm van oefening, zwemmen in één richting eindeloos zou normaal gesproken een vrij groot zwembad of een oceaan. Echter, een uitvinding biedt de mogelijkheid om te zwemmen in de plaats voor zo lang als je wilt - recht in je eigen achtertuin. Dit artikel beschrijft hoe een Endless Pool werkt.

Origins

The Endless Pool werd uitgevonden in de jaren 1980 door James Murdock. Hij wilde een minder dure versie van een andere machine genaamd de SwimEx, die op dit moment kost $ 4.000 meer dan de Endless Pool, volgens swimex.com te maken. Beiden bieden verschillende mogelijkheden en werken met verschillende monteurs, maar het doel van elke machine is hetzelfde: de mogelijkheid om alle voordelen voor de gezondheid van het zwemmen rondjes te krijgen zonder te installeren een olympisch zwembad in uw achtertuin.

Hoe de Endless Pool Works

The Endless Pool bereikt dit door middel van een speciaal aandrijfsysteem die overal kan meten van 7 tot 10 voet lang en tot 6 voet diep. Het zwembad schiet uit een stroom van water in de front-end die is ontworpen om te gaan rond je lichaam, maar biedt wisselende weerstand niveaus, afhankelijk van de snelheid. De huidige is breder dan je lichaam en dieper dan je zwemmen beroerte, dus bent u zeker om de weerstand te krijgen. De 16-inch schroef wordt aangedreven door een hydraulische motor krachtig genoeg te fietsen 5000 liter water per minuut. Volgens de Endless Pool website, het is als zwemmen in een rivier.

Wanneer het water wordt geduwd naar de achterkant van de eindeloze pool, moet uitklappen in een inspringend kanaal twee speciale roosters aan beide hoek heeft. Wanneer de stroom van het water duwt langs je lichaam en in de recessies, het water trechters naar de voorkant van het zwembad. Er zijn speciale verdelers in de voorste hoeken van het zwembad dat het water te kanaliseren naar een fan aan de basis. Extra channeling verdelers helpen de ventilator te leiden het water recht omhoog in de hydraulische pomp, die het proces helemaal opnieuw begint.

alternatieve versies

Andere versies van de Endless Pool toe te voegen opties om het zwembad ervaring. De Swim Spa heeft de extra "spa" functie die warm water en extra zitplaatsen biedt, met behoud van de Endless Pool functie uitvoeren. De Fastlane Pool is een Endless Pool boven de grond zonder speciale groenvoorziening of de bouw gedoe van een in de grond installatie. Werd gemodelleerd naar de oorspronkelijke demonstratie-eenheid.