Hoe werkt een bokszak werken?

Punch Tassen, niet Mensen

Als je ooit besluit om te trainen in het boksen, is er geen twijfel zult u in heel wat tijd swingende op een bokszak te zetten. Bokszakken zijn een hoofdbestanddeel van de boksschool en dojo's, waar mensen op te leiden in mixed martial arts. Maar hoe werkt een bokszak nemen zo veel klappen zonder instorten of breken van je pols? Dit artikel zal uitleggen hoe een bokszak werkt.

Bokszak Bouw en Speed ​​Bags

Het hoeft niet altijd goed dienen om een ​​live-sparring partner te gebruiken wanneer je traint in de hand-to-hand combat sport. Mensen zijn niet altijd tot de taak van voortdurend geraakt op een dagelijkse basis als je probeert om je ponsen en traptechnieken perfectioneren. Bokszakken werken op basis van hun constructie en het doel.

Moderne ponsen zakken zijn gemaakt van soortgelijke materialen als hun voorgangers. U vindt ponsen zakken gevuld met zand, rijst of een door de mens gemaakte replica van die granen zoals speldenknop-en kleinbedrijf piepschuim. Bokszakken kan ook worden gevuld met lappen, water of lucht. De buitenkant van de meeste bokszakken is gemaakt van scheurbestendig vinyl of leder. Bij lage luchtvochtigheid gebieden kunnen bokszakken worden canvas-bedekte.

Ongeacht hun materiaal make-up, bokszakken hebben één functie: Om een ​​stootje zonder zichzelf gemakkelijk breken of verwonden van de puncher.

De bokser snelheid zak helpt de bokser ontwikkelen nauwkeurigheid en snelheid. Het wordt meestal gevuld met lucht, maar een dikkere ponsen oppervlak. Snelheid tassen zijn slechts ongeveer drie voet lang en zijn meestal opgehangen tegen nominale niveau van de bokser door een enkele haak. De bokser slaat ritmisch in de zak, probeer niet te missen als de snelheid zak bounces off van een bord.

Andere soorten Bokszakken

De zware zak wordt meestal opgehangen aan een plafond met een dikke stalen ketting en haak set. De zak zal ongeveer vier voet lang zijn en kan worden gevuld met ergens tussen 50 en 150 pond materiaal. De zware zak heeft als doel om voldoende weerstand te bieden, zodat uw handen en armen te wennen aan het raken van een tegenstander. Lijkzakken helpen om uw armen sterk door het verstrekken van deze weerstand. Ze kunnen ook helpen bij het verbeteren van techniek, want als je slaan of te schoppen onjuist vindt u de pijn in uw gewrichten voelen.

Er zijn andere meer gespecialiseerde ponsen zakken die zijn ontwikkeld in de afgelopen jaren. Reflex tassen zijn gebouwd om uw reflex snelheid te verhogen door middel van een "bewegend" target. Reflex tassen lijken op een snelheid zak bevestigd aan een microfoonstandaard met een bocht in het midden van het en een stevige ondergrond. Als je de zak punch, springt deze heen en keert snel op zijn plaats, meestal in een halve seconde.