Hoe werkt Diclofenac Sodium werken?

Hoe werkt Diclofenac Sodium werken?

Veel mensen gebruiken medicijnen om pijn geassocieerd met ontsteking te controleren. Hoewel steroïden zijn effectief voor het verminderen van ontstekingen, kunnen ze vele ongewenste bijwerkingen veroorzaken. Als alternatief kunnen patiënten kiezen om drugs in een klasse bekend als niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID te behandelen lichte pijn en ontsteking. Diclofenac natrium is een van de meer populaire NSAIDs.

diclofenac Sodium

NSAID's zijn algemeen beschikbaar over de balie of op recept. Ibuprofen en naproxen zijn beide NSAID's die op grote schaal beschikbaar voor aankoop over de toonbank zijn. Diclofenac sodium is alleen beschikbaar als recept. Diclofenac is beschikbaar als een orale tablet of als oogdruppels voor diverse inflammatoire aandoeningen van de ogen, aldus Novartis.

Hoe NSAID's Work

Alle niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen - diclofenac sodium - werken door remming van cyclooxygenase, de enzymen verantwoordelijk voor het synthetiseren van prostaglandinen en verbindingen die leiden tot ontsteking, pijn en koorts. Hoewel zonder recept verkrijgbaar, kan het gebruik van NSAID's ongewenste bijwerkingen veroorzaken. Echter, wanneer de juiste wijze gebruikt, NSAID's zijn een geschikte optie voor de behandeling kleine ontsteking en pijn, vooral in het bewegingsapparaat verwondingen, zegt de Cleveland Clinic.

Diclofenac Sodium Niet-selectieve NSAID

Als niet-selectieve NSAID, kan diclofenac natrium cyclooxygenase in verschillende gebieden van het lichaam te remmen. Echter, dit omvat de maag en darmen, waarbij NSAIDs problemen maagzweren en intestinale bloeden kan veroorzaken. Selectieve NSAIDs zoals celecoxib selectief cyclooxygenase enzymen richten zich op plaatsen van ontsteking.

Betekenis

Hoewel af en toe gebruik van NSAID's is relatief veilig, moet langdurig gebruik zorgvuldig te worden gecontroleerd door een arts. Naast het risico van maag- en intestinale bloeden, kunnen NSAID lever- en nierfunctie, en stollingsstoornissen veroorzaken. Patiënten dienen een arts spreken opmerkingen voor het gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen.