Hoe werkt de Zone Dieet werk?

Hoe werkt de Zone Dieet werk?


Zelden hebben mensen tevreden zijn met hun gewicht. Terwijl er mensen zijn die willen dat ze konden pakken op wat meer ponden en bulk, de meerderheid van de gewicht-bewuste mensen die er willen hun overtollige pondjes kwijt in de uitoefening van de fysieke fitheid, een goede gezondheid en een betere speler lichaam. Dieet plannen komen en gaan, maar wel een die rond is blijven hangen voor meer dan een decennium is het Dieet van de Streek. Dit dieet plan belooft om lichaamsvet te werpen met een eenvoudig dieet aanpassingen.

Maar hoe werkt dit schijnbaar wonderbaarlijke dieetplan werken? Het antwoord volgens de Zone Diet maker Barry Sears, ligt in insuline. Insuline is een hormoon dat helpt ons te controleren onze bloedsuikerspiegel en is van vitaal belang voor gezond. De zone dieet werkt op de theorie dat overmaat insuline het lichaamsvet en het moeilijker voor het lichaam om het vet efficiënt te verbranden, en door de hoeveelheid insuline in ons lichaam, kunnen we vergemakkelijken gewichtsverlies.

Wat dit komt erop neer dat die na het Dieet van de Streek nodig hebben om hun verbruik van drie verschillende dingen te controleren - koolhydraten, eiwitten en vetten. Meer in het bijzonder, als je doel om het Dieet van de Streek te volgen, moet je zetmeelrijke koolhydraten te vermijden, de belasting op eiwitten en matig uw inname van vetten. Het bereiken van de perfecte balans van deze drie dingen noemt men "in de zone."

Het dieet van de Streek is zeer vergelijkbaar met een aantal populaire diëten van vandaag, namelijk het Atkins-dieet, in dat ze beide raden u aan om koolhydraten schuwen en de belasting op eiwitten om het overtollige gewicht te verliezen. De Zone dieet geeft een specifieke verhouding van de calorie-inname van de drie bovengenoemde stoffen die moeten worden gevolgd, die sommigen noemen het 40:30:30 verhouding. 40 procent van de calorieën afkomstig moet zijn uit koolhydraten, 30 uit eiwit en 30 uit vet.

Hoewel dit vertrek van wat wetenschappers aanbevelen als een gezonde verhouding van de calorie-inname, voorstanders van het dieet zweren bij het gewichtsverlies, waarvan wordt gezegd dat vijf pond in de eerste twee weken en dan 1 tot 1,5 pond per volgende week zijn. Naar aanleiding van de Zone Dieet precies volgens het boekje is nogal moeilijk en complex, want het is moeilijk om maaltijden te splitsen precies hoe het aanbeveelt. Maar als je de Zone Dieet neer op haar strikte delen, die in feite betekent het vermijden van koolhydraten, het matigen van inname van vet, en het omhelzen van eiwitten, is het eenvoudig te begrijpen.

In aanvulling op de vaststelling van uw eigen maaltijden op het Dieet van de Streek, dan kunt u ook voorverpakte maaltijden en snacks die meegaan met het dieet voor uw gemak te kopen. U kunt meer informatie over het Dieet van de Streek te leren door het lezen van Barry Sears 'boeken of een bezoek aan de Zone Diet website, waar je maaltijd plannen, recepten, getuigenissen en forums om andere lijners te praten kunt vinden.