Hoe werkt de volumetrische Diet werk?

Hoe werkt de volumetrische Diet werk?

Leren over energiedichtheid

De volumetrische dieet succes te kunnen volgen, moet je jezelf te onderwijzen over de "energiedichtheid" van verschillende voedingsmiddelen. De meeste van de tijd, zult u wilt voedingsmiddelen met een lage energiedichtheid eten. Voedingsmiddelen die laag in energiedichtheid zijn nemen veel ruimte in je maag en maak je een vol gevoel zonder veel calorieën toe te voegen aan uw dagelijkse voeding. de maker van de dieet, voedingsdeskundige Barbara Rolls, Ph.D, heeft boeken geschreven ( "The Volumetrics Weight Control Plan" en "The Volumetrics Eating Plan"), die grafieken van voedingsmiddelen en hun energie dichtheden bevatten. Als u niet de grafieken de hand hebt, een goede vuistregel is dat waterige voedingsmiddelen en vezelrijk voedsel zijn lager in energiedichtheid. Bijvoorbeeld, meloen, komkommer en-bouillon op basis van plantaardige soepen zijn laag in energie, omdat hun watergehalte. De meeste groenten en fruit zijn laag in energiedichtheid zowel vanwege hun hoge water en hoge vezelgehalte. Vette voedingsmiddelen zijn beperkt, omdat ze hoge energiedichtheid - slechts een kleine schar van olie of boter bevat meer calorieën dan twee kopjes groene salade, bijvoorbeeld. Geen voedingsmiddelen zijn verboden op de volumetrische eten plan, maar lijners worden aangemoedigd om hoge energiedichtheid voedingsmiddelen te beperken tot kleine hoeveelheden en zich te richten op het verkrijgen van de meeste van hun dagelijkse calorieën van lage energiedichtheid voedsel.

Het verminderen van calorie-inname

Omdat de volumetrische voeding je aanmoedigt om lage energiedichtheid voedsel te eten, het resultaat is dat je uiteindelijk het gevoel meer vol, terwijl het eten van minder calorieën. Het eten van de plannen in Rolls 'boeken bieden tussen de 1.600 en 2.000 calorieën per dag. Afhankelijk van de grootte, leeftijd en niveau van activiteit, kan de gemiddelde vrouw een pond of twee per week te verliezen op 1.600 calorieën en de gemiddelde man kan verliezen of te handhaven gewicht op 2000 calorieën per dag.

Het toevoegen van Oefening

Het verhogen van de lichamelijke activiteit is ook onderdeel van de volumetrische dieet plan. Rolls stelt beginnen langzaam als je zittend bent en working zelf tot 30 minuten tot een uur bewegen de meeste dagen van de week. Rolls stelt loopt als een makkelijke manier om te beginnen, maar elke calorie-brandende activiteit is prima.

Het bijhouden van een Journal

Rolls en anderen die de volumetrische voeding bevorderen suggereren dat het houden van een levensmiddel en de activiteit log of tijdschrift is een belangrijk onderdeel voor het maken van het dieet werk op lange termijn. Ze stelt alleen maar in te loggen wat je normaal doet voor een week of twee om een ​​idee van waar uw voedsel keuzes en lichaamsbeweging regime verbetering kan gebruiken krijgen. Vervolgens zal elke week, lijners kunnen kleine veranderingen in hun eten en lichaamsbeweging plannen.