Hoe werkt de ontwikkeling van een ongeboren baby Progress?

Hoe werkt de ontwikkeling van een ongeboren baby Progress?


Ongeacht de persoonlijke opvattingen van een individu, het leven van een nieuw wezen begint wanneer de genetische informatie van het sperma van de vader fuseert met de genetische informatie van eicel van de moeder. Dit moment wordt conceptie. De bevruchte eicel of zygoot zal implanteren in de baarmoeder van de moeder. Hier begint een netwerk van bloedvaten die het zal gebruiken om voeden en ondersteunen zelf tot de geboorte ongeveer negen maanden later te vormen.

Conception aan implantatie

Kort na de bevruchting, de nieuw gevormde zygote begint te verdelen, een verdubbeling van het aantal cellen met elke sector. Gedurende deze tijd, de cellenbal nu een morula, leidt door de vrouw eileiders op weg naar de baarmoeder. Deze reis duurt ongeveer zes dagen. Acht dagen na de bevruchting, de nieuw gevormde embryo begint ingraven in de bekleding van de baarmoeder. Zodra gefuseerd aan het baarmoederslijmvlies, de placenta begint te vormen. De placenta is rijk aan bloedvaten gebruikt om voedingsstoffen te dragen en te nemen afval weg van de ontwikkeling van de baby. De bundeling van de bloedsomloop van moeder en kind leidt tot hormonale veranderingen bij de moeder, waardoor de eerste symptomen zwangerschap van.

Het eerste trimester

Zwangerschap is verdeeld in drie trimesters, elke drie maanden lang. Toen de embryo 2 weken oud is langwerpig van vorm en is begonnen met een brein vormen. Veranderingen beginnen om snel plaatsvinden, en de meest cruciale periode van ontwikkeling plaatsvindt. Ergens tussen de derde en vierde week van het leven van het hart begint te verslaan. Tussen de vierde en zesde week van het leven, de wervels en ribben beginnen te vormen in de romp en de kaak, gezicht en hals beginnen vorm te krijgen. Het zenuwstelsel begint signalen tussen de hersenen en de rest van het lichaam relais door de zevende week. Tegen die tijd, de handen lijken peddels en de ogen worden gevormd. De embryo twee keer zo groot in de zevende week groeien van ongeveer 5 mm tot 10 mm. Toen de embryo 8 weken oud, veel vitale organen worden gevormd en functioneren en de baby voortdurend in beweging. Week 10 markeert de overgang van embryo tot foetus. De vingers en tenen begint op meer definitie en de baby maatregelen nabij 3 cm lengte te nemen. De meest kwetsbare periode van ontwikkeling is nu voorbij, en het risico op een miskraam daalt aanzienlijk.

Het tweede trimester

De foetus blijft snel groeien, en is ongeveer de grootte van een oranje aan het begin van het tweede trimester. Het ontwikkelen skelet gemaakt van kraakbeen begint te draaien in het bot. De uitwendige genitaliƫn beginnen te vormen gedurende deze tijd. Het haar, die begon ontspruit uit de huid in week 10, begint op pigment te nemen en dikker aan de wenkbrauwen en de hoofdhuid. Wanneer de embryo 15 tot 16 weken oud, is ongeveer 7 inch lang en heeft een genitaliƫn ontwikkeld hebben een onderscheiden ultrasoon - dat wil zeggen, als het samenwerkt. Op sommige echo's genomen rond deze tijd, wordt de foetus gezien zijn duim zuigen. Tegen het einde van de tweede trimester, de foetus is bijna 12 inch lang, en kan zijn moeders stem haar hart en haar spijsvertering horen.

Het derde trimester

Aan het begin van het derde trimester, kan de foetus zijn ogen voor de eerste keer. Het is iets meer dan 1 voet in lengte en weegt bijna 2 pond. De meeste van de rest van de zwangerschap is gewijd aan vetopslag, gewichtstoename en oefenen ademhaling. Soms, ademhalingsoefeningen ertoe leiden dat de baby hik krijgen. Wanneer de baby is in zijn 34e week, weegt ongeveer 5 pond. en is 13,5 inches lang. Tegen de tijd dat de baby in zijn 38ste week, is het tijd om geboren te worden.

Getting Ready For Birth

Tijdens de laatste maand van de zwangerschap, de baarmoeder wordt vooral druk als het kind krijgt een volledige 2 pond. of zo van zijn geboortegewicht. In de meeste gevallen, als het einde van de zwangerschap nadert de baby zal zich ondersteboven en geboren worden de eerste kop. Als de geboorte datum nadert, de baby daalt lager in het bekken van de moeder. Dit verhoogt de druk op haar baarmoederhals, waardoor deze uit te dunnen (uitwissen) en open (verwijden) zodat de baby zijn weg kan door het geboortekanaal.