Hoe werkt Clomid Help Conception?

Hoe werkt Clomid Help Conception?

Het produceren van eieren

Clomid helpt een vrouw zwanger te worden door de oprichting van regelmatige cycli van de ovulatie. Het is niet de eierstokken te stimuleren om meerdere eitjes te produceren, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Clomid werkt door het stimuleren van de afgifte van de hormonen die helpen de eierstokken te laten groeien en laat een rijpe eicel. Om de afgifte van deze hormonen stimuleren, vermindert oestrogeenproductie door "gek" de hypofyse. In reactie daarop heeft de hypofyse releases meer hormonen aan die oestrogeenspiegel een back-up te verhogen. Een van deze hormonen is het follikelstimulerend hormoon of FSH kortweg. Dit is het hormoon dat de eierstokken stimuleert meer en gezonder eieren produceren. Zodra deze eieren worden elke maand geproduceerd, de vrouw heeft een grotere kans op het concipiëren.

Het verbeteren van de Baarmoeder 'Lining

Clomid helpt ook een vrouw zwanger door verbetering van de bekleding van de baarmoeder, die essentieel is voor de bevruchte eicel goed implantaat. Veel vrouwen hebben last van luteale fase deficiëntie of LPD. Vrouwen met LPD hebben eierstokken die niet genoeg krijgen van de luteale hormoon produceren. Dit hormoon werkt met de bloedvaten in de bekleding van de baarmoeder handhaven. Een tekort aan dit hormoon ofwel veroorzaakt de voering te vallen, wat gebeurt tijdens de menstruatie, of het kan ook een miskraam.

Eenvoudig mee te nemen

Clomid wordt genomen in pilvorm, is relatief goedkoop en heeft weinig bijwerkingen. Er zijn geen dure tests of shots te injecteren. Vrouwen die proberen om zwanger te worden, hoe meer kans te houden aan en volg een IVF-behandeling met deze factoren, in plaats van een duurdere en tijdrovende één.