Hoe werkt Cancer invloed op het lichaam?

Wat is kanker?

Kanker is een medische term die wordt gebruikt om cellen die vermenigvuldigen uit de hand te beschrijven. Normaliter lichaamscellen afsterven en worden gereproduceerd zodat een persoon organen of andere lichaamsfuncties om overeind te blijven. De meeste mensen hebben een tempo of specifiek tarief waarvoor de normale celontwikkeling zal optreden. Wanneer iemand kanker heeft, kan te veel cellen daadwerkelijk ontwikkelen in het lichaam, waardoor wordt veroorzaakt kankerachtig materiaal één noemer in bepaalde delen van iemands lichaam. Dit is wat de oorzaak tumoren ontwikkelen.

Op welke manier heeft kanker invloed op het lichaam?

Kanker van het bloed, zoals leukemie, die begint in het beenmerg, veel dodelijker en manifesteren zich niet als tumoren. Dit type kanker reist om delen van het lichaam en kan beperken of zelfs doden vermogen van een gezonde cel te reproduceren. Bijvoorbeeld in het bloed, rode en witte bloedcellen worden systematisch geregenereerd zodat een persoon voldoende voedingsstoffen en zuurstof gehele bloedsomloop. Dit is zeer noodzakelijk om vitale organen zoals hart, lever en longen houden. Als een persoon niet haalbaar gezonde cellen kan reproduceren, dit zorgt ervoor dat vitale organen om te sterven, als het bloed en de organen zijn zeer met elkaar verbonden. In plaats van normale cellen, wordt het lichaam overspoeld met zieke degenen. Genetisch materiaal in cellen kan muteren waardoor de zieke cellen te verspreiden of uitzaaien. Dit betekent dat zieke cellen verspreid naar andere delen van het lichaam veroorzaken extra kankercel ontwikkeling - eenvoudig, meer tumoren elders na kanker spreads ontwikkelen. Dit kan een zeer levensbedreigende omstandigheden voor veel patiënten.

Hoe kan behandelingen voor kanker van invloed op het lichaam?

Hoe een kanker wordt behandeld zal sterk afhangen van waar het ontstaat. Veel kankers reageren heel anders. Bijvoorbeeld leukemie veroorzaakt meer dan 20.000 doden per jaar, omdat deze niet zonder meer in de weg een tumor kan worden verwijderd. Iemand met dit type kanker kan hebben om een ​​reeks behandelingen zoals chirurgie, chemotherapie of stralingstherapie ondergaan. Dergelijke behandelingen zijn vaak succesvol bij het behandelen van verschillende soorten kanker gezwellen in het lichaam. Het grootste probleem met chemotherapie en bestralingen - wanneer je kankercellen ook doden wat gezonde cellen zijn nog steeds links te doden.