Hoe vrouwen krijgen een Six Pack Fast?

Hoe vrouwen krijgen een Six Pack Fast?


Als gevolg van de genetica, sommige mensen van nature buikspieren en weinig lichaamsvet hebt gedefinieerd, maar de meeste mensen moeten hard werken om six-pack abs te krijgen. Met toewijding en hard werken, kan men een six-pack snel met behulp van een "bewezen" systeem te krijgen, volgens Fit FAQ, die bestaat uit drie gebieden van de "aanval."

Het beheer van het Lichaamsvet

Het wegwerken van overtollig vet uit het lichaam en de buik is een belangrijk onderdeel van het krijgen van een six-pack, zodat de buikspieren te zien in plaats van verborgen onder een laag vet. Volgens FAQ Fit, "Om echt 'zien' je buikspieren die je nodig hebt om uw algehele lichaamsvet niveaus naar beneden tot ongeveer 7 naar 8 procent (voor mannen) of 13 tot 14 procent (voor vrouwen)." Dit kan worden bereikt met een gezonde, evenwichtige voeding en een oefening regime met minstens drie sessies van krachttraining en vier sessies van cardiovasculaire training per week.

Versterking Abs

Om een ​​six-pack snel, Fit FAQ adviseert ab-specifieke oefeningen, hoewel gratis gewicht oefeningen al zal helpen bij de opbouw van sterke buikspieren. De website beveelt drie specifieke ab workouts, de Bicycle Manoeuvre, Opknoping been brengt, en de onderarm Plank.

Het maken van een Six-Pack Visible

Zodra een six-pack is bereikt, is het belangrijk om de buikspieren te benadrukken. Het wordt aanbevolen door de Fit FAQ die mensen gebruiken zelfbruiner als een veilige manier om een ​​kleurtje te krijgen en een kluis haar-verwijdering product te gebruiken op de buik. Bovendien, als cellulitis of striae zijn een probleem, een product dat is ontworpen om deze te verminderen wordt ook gesuggereerd.