Hoe vindt Vegetarian Vitaminen

Vitamines zijn vrij eenvoudig. Je kunt ze in de vorm van een tablet te slikken, een gel pet of een kauwtabletten vitamine. Ze hebben onlangs begonnen met het maken vitamines in de vorm van chocolade kauwt, gummy beren en zelfs kauwgom druppels. Er is geen excuus voor het vermijden van het nemen van uw vitamines. Dat is natuurlijk, tenzij je een vegetariër bent. Bijna al die vormen van vitaminen bevatten gelatine, een product afkomstig van de beenderen van dieren, meestal varkensvlees, maar vaak andere dieren ook. Aangezien dit het hele punt velen hebben voor als vegetariër zal vernietigen, is het belangrijk om de extra tijd om een ​​vegetarische vitamine die geschikt is voor u te nemen.

instructies

1 Kijk naar de lokale reformwinkels, zoals Whole Foods, Trader Joe's of op de markt van een lokale landbouwer. Je zult vegetariër vitaminen te vinden op plaatsen waar biologische producten en gezonde voedingsmiddelen zijn een specialiteit. Hoewel er zeker zijn allerlei vegetarische diëten om uit te kiezen (de auteur vast aan fast food vegetarisme voor een paar jaar), is de standaard voor de gezondheid van voedsel te zetten naast vegetarische keuzes. Ze hebben vaak verschillende opties voor vegetarische vitamines bij deze winkels.

2 Lees etiketten op elke vitamines die kunnen worden gevonden in de reguliere supermarkten. Zelfs merken als een per dag, Flintstone Vitaminen en kauwtabletten vitaminen Disney's hebben gelatine. Nature Made biedt een geweldige vegetarische vitamine C supplement, maar lees de etiketten op de andere opties.

3 Kauw je vitaminen. Probeer Vitaball. Niet alleen is dit een leuke manier om je vitaminen in te nemen, is het gemakkelijk om ervoor te zorgen dat u uw volledige dosis die snel verteerd te krijgen. Vitaball biedt vitaminen in de vorm van kauwgom. Kauwen een stuk voor vijf tot tien minuten per dag (bij voorkeur in de buurt van maaltijd tijd) zorgt ervoor dat u krijgt alle voedingsinname mogelijk vanaf elk stukje kauwgom. Klop jezelf uit. Zelfs blaast sommige bellen terwijl je kauwen! U kunt ervan verzekerd zijn dat deze vitaminen zijn vegetarisch. U kunt Vitaball vitaminen in de meeste drogisterijen, supermarkten en via hun officiële website in onze Resources afdeling vermeld. De ingrediënten kunnen veranderen, maar ik werd verzekerd door een vriendelijke personeelslid dat ze veilig vegetarisch!

4 Vraag PETA over bronnen in uw omgeving. People for the Ethical Treatment of Animals is gespecialiseerd in het helpen van mensen te helpen dieren! Door u te helpen een geweldige vegetarische vitamine die kan houden je sterk gaan vinden, zullen ze helpen de oorzaak. Neem contact op met de administratie PETA via de website van de organisatie die u zult vinden in onze Resources afdeling.

5 Kijk naar de voeding van beroemdheden. Joaquin Phoenix, Carrie Underwood en Alec Baldwin zijn slechts enkele van de beroemdheden die zich houden aan een vegetarisch dieet. Laat u inspireren door hun keuzes, terwijl je over je zoektocht naar de perfecte vegetarische vitamine.

6 Probeer Veglife producten. Ze hebben een grote veganistisch kauwtabletten vitamine die op grote schaal wordt verkocht in reformwinkels.

7 online Kijk voor grote vitaminen. Je zult verschillende schakels in onze Resources sectie te zien. Er is een breed scala aan oplossingen voor de vegetarische vitamine popper!

Hints

  • Geef jezelf rekwisieten. Het nemen van de extra stappen om ervoor te zorgen dat uw gezondheid en de gezondheid van de dieren worden verzorgd is hard werken. Je deed het, en het gaat om een ​​verschil in je eigen gezondheid ... en de wereld in het algemeen te maken.
  • Laat uw gezondheid lijden voor uw vegetarische overtuigingen. Empower jezelf en zorg voor uw gezondheid door te leren over de gezondste manier van zijn een vegetariër. Het is echt beter voor u dan het eten van vlees, maar het is belangrijk om op de hoogte te blijven.