Hoe vindt u uw Golf Handicap

In golf, uw handicap is een getal dat aangeeft hoe goed je bent. Betere spelers hebben een lagere handicaps dan arme landen. Aan het einde van een ronde, is uw handicap afgetrokken van uw aantal daadwerkelijke slagen om je score te bepalen. Door het scoren op deze manier, de handicap kunnen spelers met een groot verschil in niveau te concurreren tegen elkaar in een eerlijk spel van golf. Op basis van de regels van de United States Golf Association, hier zijn de stappen om uw golf handicap te vinden.

instructies

Hoe vindt u uw Golf Handicap

1 Een lijst van uw score van elk van de laatste twintig rondes van golf je hebt gespeeld. Als u minder dan twintig ronden hebt gespeeld, je handicap nul.

2 Naast uw score van elke ronde, een lijst van de cursus "rating" en zijn "helling." Dit betekent hoe uitdagend een cursus is om te spelen. De eenvoudigste manier om dit te vinden is een snelle internet zoeken naar "Natuurlijk naam waardering slope" (zonder aanhalingstekens). Bijvoorbeeld, mijn huis cursus rating is 72,7 en de helling is 129.

3 Bereken de "differentiële" voor elke ronde. Gebruik je score, de cursus rating, en de cursus helling naar het differentieel voor elke ronde met behulp van de volgende wiskundige formule te vinden:
differentiële = (score - rating)

113 / helling
Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat ik schoot een 100 bij mijn lokale cursus. De formule ziet er als volgt uit:
differentiële = (100 - 72,7) 113/129 = 23,91395

4 Een lijst van de 10 laagste differentiëlen u berekend. Bereken het gemiddelde van deze 10.

5 Vermenigvuldig dat met gemiddeld 0,96 (96%) en het resultaat is uw handicap. Dit is het aantal slagen dat zal worden afgetrokken van uw aantal slagen op het einde van een ronde om je score te bepalen.