Hoe vindt u paregoric in Minnesota

Hoe vindt u paregoric in Minnesota


Bekend om zijn vermogen tegen diarree door kalmerende zowel de maag- en beweging in het spijsverteringsstelsel, paregoric is een tinctuur van opium. Tinctuur betekent alcoholisch extract en opium wordt gewonnen uit de papaver plant. Paregoric komt in vloeibare vorm en wordt dagelijks of onmiddellijk 1-4 keer genomen na een losse stoelgang. Om het te verkrijgen in Minnesota vereist een doktersrecept. Het voorschrijven van geneesmiddelen kunnen worden gevuld op verschillende locaties in de staat.

instructies

1 Minnesota is wereldwijd bekend om zijn ziekenhuizen. De nummer een is de Mayo Clinic in Rochester, Minnesota. De Clinic de apotheek is gelegen op de begane grond van het Davis Voortbouwend op de campus. Alleen recepten voor paregoric geschreven door Clinic artsen kan worden gevuld. Met ingang van november 2010 heeft de apotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag 8:30-05:30 Call 904-953-2021 voor actuele informatie.

2 Het College of Pharmacy van de Universiteit van Minnesota is gelegen aan zowel de Minneapolis en Duluth campussen. Samen met Allina openbare apotheken, de studenten zijn in staat om recepten, zoals paregoric de gehele staat te vullen, in 15 apotheken.

Apotheken zijn te vinden op plaatsen zoals Cottage Grove Allina Medical Clinic, Rum River Drug in Cambridge en Owatonna Owatonna's Pharmacy Care.

3 In kleinere steden, kunnen paregoric recepten worden ingevuld op onafhankelijke apotheken zoals Thrifty White Apotheken, met meer dan 40 locaties in Minnesota. Liebe Drug kan worden gevonden in plaatsen als Appleton, Graceville en Browns Valley. Al meer dan 100 jaar, heeft Goodrich Apotheek de gemeenschap geserveerd en is een partnerschap aangegaan met andere dergelijke bedrijven als Anoka Apotheek, Blaine en Elk River Apotheken.

4 Wanneer darmen zijn in wanorde, veel patiƫnten kiezen om het hoofd voor de apotheken van grote winkelketens om hun recept te krijgen voor paregoric gevuld.

Gedurende steden Minnesota en grotere plaatsen, kunnen apotheken te vinden in Target, Walmart, Kmart, CVS en Walgreens.