Hoe vindt u gratis informatie over het maken Rhythm & Tempo in een Golf Swing

Hoe vindt u gratis informatie over het maken Rhythm & Tempo in een Golf Swing


Golf is een dure sport. Apparatuur, bereik vergoeding en lessen optellen. En proberen om uw swing en techniek te perfectioneren kan echt duur zijn. Om te voorkomen dat het gooien van uw geld in een gat proberen om beter te worden, kijk voor gratis informatie over hoe je je spel te verbeteren. Golf verenigingen bieden gratis video's en informatieve artikelen over het creëren van ritme en tempo in uw golfswing, waardoor u de één-op-één leerervaring zonder de forse prijskaartje.

instructies

1 Bezoek golf autoriteit websites en zoeken naar gratis swing tutorials. Een voorbeeld van zo'n website is PGA Professional, die gratis tutorials biedt voor het verbeteren van alle aspecten van uw spel, niet alleen uw swing ritme en tempo.

2 Zoek video collecties voor video tutorials om u te helpen zie je de beste techniek voor het toevoegen van tempo en ritme aan uw swing. Veel van de websites golf vereniging video tutorials om de tekst instructies te begeleiden.

3 Kijk door golfliefhebber forums online naar informatie van uw collega-golfers te scannen. Veel forums vereisen lidmaatschap te plaatsen, maar u kunt vaak doorbladeren berichten van andere gebruikers te zien of er zijn ritme en tempo-gerelateerde onderwerpen.

4 Oefen de technieken die je leert van deze bronnen in een veilige omgeving, zoals een driving range. Op deze manier heb je voldoende ruimte voor uw swing, kunt u zien hoe de bal reageert op de veranderingen in de swing, en je hoeft niet het risico verwonden iemand.

5 Vraag vrienden die golf. Vaak zijn vrienden zijn goede bronnen, omdat ze uw techniek daadwerkelijk kan kritiek.

6 Ga naar een bibliotheek. Bibliotheken hebben vaak video's die een golfer kan helpen met het ritme en tempo.