Hoe vindt u Gerenommeerde Vitaminen

Hoe vindt u Gerenommeerde Vitaminen

De helft van alle Amerikanen te nemen vitaminesupplementen, meldde een Gallup-peiling in 2013. Terwijl de Harvard School of Public Health-professor Eric Rimm zegt een gevarieerde en evenwichtige voeding is de beste manier om de vitaminen die u nodig hebt om gezond, sommige mensen zoals het blijven te verkrijgen ouderen of zwangere vrouwen kunnen profiteren van suppletie. Echter, niet alle over-the-counter vitaminen zijn gelijk. Neem de tijd om een ​​gerenommeerd merk te vinden en volg de instructies van uw arts voor de juiste dosering.

Pick een bekende Retailer

Volgens Rimm, hoeft u niet naar de duurste naam merken beschikbaar zijn voor kwalitatief hoogwaardige vitaminen te kopen, maar je moet kiezen voor degenen verkocht door een grote, gevestigde retailer die dagelijks een groot aantal klanten bedient. Vitaminen verkocht door deze retailers - of van een traditionele winkel of online - worden vaak bijgevuld, het verminderen van de kans dat de zon en warme temperaturen de inhoud ervan zal degraderen. ConsumerLab.com president Dr. Tod Cooperman suggereert vitamine keten producten via drogisterij merken, die de neiging hebben om meer variatie in hun ingrediënten betrouwbaarheid.

Kijk voor de Seal

De Amerikaanse Food and Drug Administration niet testen verplicht kwaliteit te voeren op voedingssupplementen zoals vitamines, hoewel een aantal onafhankelijke organisaties test te doen op verzoek van de fabrikant. Twee van dergelijke groepen zijn de Verenigde Staten Pharmacopeia en NSF International. Als de vitaminen passeren eisen ofwel organisatie voor veiligheid en zuiverheid, zijn de fabrikanten toegestaan ​​om zegel van goedkeuring van de groep weer te geven op hun label. Als u niet de USP of NSF zegel te zien op een vitamine, bekijk de product-databases op hun websites.

Neem contact op met een Consumer Protection Group

ConsumerLab.com en ConsumerReports.org testen voedingssupplementen zoals vitamines en publiceren hun resultaten voor de consument om te gebruiken als het kopen van gidsen. Zij geven informatie over merken dat potentiële verontreinigingen of inconsistent ingrediënt hoeveelheden kunnen bevatten. Daarnaast zijn de twee groepen stellen lijsten van betrouwbare vitaminesupplementen beoordeeld door klanttevredenheid met merken die de onderzoekers hebben getest en goedgekeurd voor kwaliteit en betaalbaarheid.

Vraag om hulp van een expert

Uw arts, een voedingsdeskundige of een diëtist kunt u sturen in de richting vitaminesupplementen ze vertrouwen u maximaal voordeel met zo min mogelijk bijwerkingen geven. Als u betrouwbare informatie over een specifieke supplement niet kan krijgen, gebruik maken van de zoekfunctie op de belangrijkste site van de FDA om te zoeken naar informatie. Zoeken op de naam van het merk zal u toelaten om te zien of de fabrikant of die bijzondere aanvulling is gekoppeld aan de gezondheid waarschuwingen of product recalls.