Hoe vindt u de juiste maat voor een slaapzak Stuff Sack

Hoe vindt u de juiste maat voor een slaapzak Stuff Sack


Als u een slaapzak die u gebruikt om te kamperen, dan weet je hoe belangrijk het is om de bijbehorende spullen zak te hebben. Anders is er geen manier waarop je zou kunnen een-un gevulde slaapzak om uw camping te dragen. Als je per ongeluk je spullen zak hebben verloren, of hij is gescheurd uit het gebruik, kunt u een vervanger die je slaapzak past door het nemen van een paar metingen aan te schaffen.

instructies

1 Leg je slaapzak op de vloer. Moet worden gecomprimeerd op een vlakke ondergrond.

2 Rol je slaapzak als je zou om deze te plaatsen in een zak spul. Begin bij het gesloten einde en rol de zak over zichzelf. Als u een brede slaapzak, kunt u op te vouwen in de randen. Rol de slaapzak strak, en zorg ervoor dat je op een willekeurige lucht als je rolt naar de opening.

3 Meet de slaapzak. Na stevig rollen, houdt u de slaapzak met de ene hand en meet de hoogte en breedte met behulp van uw meetlint. Dit resultaat zal u vertellen welke maat spullen zak je nodig hebt. Bijvoorbeeld, zou je slapende rug zijn begonnen 7 voet lang en 3 voet breed. Na het walsen kan de nieuwe afmetingen 2 voet lang en 18 duim breed. Het meten nadat u stevig hebt rolde de tas kunt u rekening houden met het gewicht, of het vullen van de zak. Sommige slaapzakken zijn licht gevuld, terwijl anderen hebben heel wat isolatie.

4 Zoek een stuff sack dat uw metingen voldoet. Als u zich in tussen twee maten, kies dan voor de grotere, zodat vulling van de slaapzak is makkelijker.

Hints

  • Als de tag is nog steeds op de slaapzak, kan de gewalst of stuff sack metingen daar worden geschreven. Ook als u die informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant als u een vervangende spullen zak te krijgen.