Hoe vindt u de beste betaalbare Golf Clubs

Hoe vindt u de beste betaalbare Golf Clubs

Overzicht

Bij het spelen van golf, bijna alle van de verantwoordelijkheid voor je prestaties op u rust. Het enige dat is uit uw controle is uw clubs. Uw keuze van de clubs kan je prestaties beïnvloeden, zoals verschillen in het ontwerp van de afstand en nauwkeurigheid van uw foto's kan veranderen. Echter, hoeft u niet nodig om de duurste set clubs te kopen om de kwaliteit te vinden - er zijn veel sets die een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Callaway X-22 Tour

De Callaway X-22 Tour set clubs is een relatieve koopje voor $ 800 vanaf juli 2010, maar Golf Digest gaf de set een zilveren award voor kwaliteit op de Hot List 2010. Volgens Golf Digest, wordt de ingestelde verondersteld vergevingsgezind te zijn, waardoor het goed voor beginners. Echter, de Callaway X-22 Tour set heeft ook aantrekkelijke functies voor de meer gevorderde spelers, omdat het design kenmerken zoals variabele zool breedte op de ijzers om interactie met de ondergrond en een zwaartepunt dichter bij het centrum van de club gezicht te verbeteren.

Cleveland CG7

De Cleveland CG7 ijzers werden door Golf Magazine erkend als kwaliteit die hen onderscheiden van de verpakking, maar de clubs detailhandel voor minder dan $ 800. Volgens Golf Magazine, de Cleveland CG7 stellen consequent produceert hoge, rechte schoten en biedt tal van vergeving voor plakjes en vervaagt. Het magazine merkte ook op dat schoten van de Cleveland CG7 set neiging om vliegen hoger dan die van andere clubs in dezelfde klasse.

Mizuno MP-68 Forged Irons

De Mizuno MP-68 Forged Irons zijn de hoogst gewaardeerde ijzers volgens de website Golf Club beoordelingen. Volgens Mizuno, zijn deze clubs ontworpen om het gevoel en de controle van uw opnamen te optimaliseren, en bieden een ideale spin. De fabrikant merkt ook op dat de Mizuno MP-68 Forged Irons zorgen voor een hoog niveau van speelbaarheid. De clubs detailhandel voor $ 800 tot $ 900.

Wilson FG Tour gesmede

Golf Digest Magazine gaf de Wilson FG Tour gesmede een zilveren award voor kwaliteit in de Hot List 2010. Volgens het tijdschrift, Wilson overlegd met 's werelds beste golfers om het ontwerp op de FG Tour gesmede clubs tweaken. Het ontwerp van deze set is bedoeld om de spin te verhogen en af ​​te stemmen het zwaartepunt van de club in het centrum van de club gezicht. Golf Digest suggereert deze set kan helpen bij het verbeteren van de wedstrijden van laag- en mid-handicappers. De Wilson FG Tour gesmeed set te koop voor $ 800.