Hoe vindt u Crappie op Table Rock Lake

Hoe vindt u Crappie op Table Rock Lake


Table Rock Lake is het best bekend als een van 's lands beste bas meren, maar de opstuwing geldt ook bloeiende populaties van zowel zwart-wit crappie. Gelegen in de Ozarks in het zuidwesten van Missouri en het noordwesten van Arkansas, de door de mens veroorzaakte meer heeft ton steen en hout structuur als prime ondiep spawning habitat voor crappie. Crappie zijn het gemakkelijkst te vinden in het voorjaar, maar kan worden gevangen uit tabel Rock hele jaar door.

instructies

Hoe vindt u Crappie

1 Begin in een van de drie grote rivieren armen (Kings River, White River en de James River). Deze houdt u de grootste populaties van crappie in het meer. Crappie kan hier worden gevangen van de vroege winter te midden van de lente. In maart, crappie school in zakken en baaien met hout en borstel ter voorbereiding van de spawn. Zoeken in deze gebieden met jigs, larven en minnows.

2 Probeer vissen in april, want dit is wanneer crappie paaien in Table Rock Lake, en het is een van de meest productieve tijd om te vissen. Chunk-rock stranden, ondiepe borstel palen, en ondergedompeld hout zijn top bestemmingen. Probeer dezelfde plaatsen die geproduceerd in maart, maar vis ondieper. Crappie soms worden gevangen recht tegen de bank op dit moment.

3 Kijk voor crappie in dieper water na de spawn. Gebieden met diepe ondergedompeld hout kan productief zijn. Crappie hebben de neiging om zich te verspreiden in de zomer, maar je kunt ze nog steeds vinden. Ze kunnen verplaatsen naar ondiep water 's nachts, dus probeer het vissen met levend minnows rond dokken en borstel palen. Kleine pluggen (hard-bodied minnow imiteren kunstaas) en spinners zijn goede keuzes tijdens de zomer, omdat ze veel water snel kan dekken, waarmee u makkelijker vis sneller.

4 Kijk voor crappie in 6 tot 10 voet water in de herfst. Als het water afkoelt tot in oktober, vissen rond verzonken cederbomen in feeder kreek bedden. Begin met trollen of gieten van een snel bewegende lokken, dan vertragen als je vis te vinden.

Hints

  • Praat met plaatselijke gidsen en aas winkel eigenaars. Niemand kent de ins en outs van de visserij Table Rock, zoals mensen die het vissen het hele jaar door.