Hoe vindt u betaalbare Discount Dental Health Plans

Het is één van de meest populaire gezondheid vragen stelde aan de werkgevers, maar in moeilijke tijden, tandheelkundige verzekering is een van de eerste dingen om te gaan. Naarmate er meer van deze plannen worden gesneden, worden tandheelkundige korting plannen steeds aantrekkelijker. In tegenstelling tot de verzekering, hebben deze plannen geen uitsluitingen voor reeds bestaande voorwaarden en geen wachttijd zoals bij de meeste verzekeringen hebben. Deze plannen kunnen sterk variëren, maar de sleutel is om uw wensen te begrijpen voordat u uw zoekopdracht te starten, zodat u niet te veel betaalt voor een plan kun je niet echt gebruiken. Immers, hoe betaalbaar is de "goedkope" plan als het heeft geen betrekking op de procedures die je mond nodig heeft?

instructies

Hoe vindt u betaalbare Discount Dental Health Plans

1 Begin met preventieve zorg. Na de "noodsituatie" problemen zijn opgelost, zult u voortdurend onderhoud te verzekeren u niet weer eindigen met dure kronen en wortelkanaalbehandelingen hebben. Sommige, maar niet alle, van de plannen af ​​te halen de totale tab voor het schoonmaken en andere preventieve procedures. Een plan dat biedt wel dit is een koopje, als om de zes maanden, de Amerikanen doorgaans dalen ten minste $ 100 op reinigingen alleen.

2 Evalueer de grote procedures die u nodig hebt. Nadat u de preventieve hebt uitgezocht, moet u uw tandarts te herzien of om X-stralen om te zien wat voor werk er gedaan moet worden. Als je dit weet, zul je in staat om een ​​plan dat het beste past bij uw behoeften te halen (en, daarmee, vindt u de meest kosteneffectieve plan te vinden). Waarom krijgt een duurdere plannen als je niet wortelkanalen nodig hebben, en waarom krijgen een plan dat slechts een klein percentage van een grote procedure, indien je mond moet een hoop werk bestrijkt?

3 Beoordeel gebundelde diensten. Als u contacten, veel recepten of gehoorapparaten, een plan dat besparingen biedt op andere behoeften in de gezondheidszorg zinvol. Zorg er wel voor om te evalueren hoeveel besparingen het plan biedt in elk gebied. Typisch, deze plannen bieden 10 tot 60 procent korting voor tandheelkundige ingrepen, maar dat kan verschillen gezichtsvermogen, gehoor, chiropractie of drugs aanbod.

4 Lees de lijst van het aanbod zorgvuldig. Meestal kan je plannen naast elkaar vergelijken door. De meeste bieden een lijst van diensten die worden verdisconteerd en de typische kosten voor deze procedures met die kortingen. Soms is de plannen verschillen nogal dramatisch. Zo kan een wortelkanaalbehandeling met plan A kosten $ 200 meer dan met plan B. Veel hangt af van gepercipieerde waarde. Je perceptie van het plan met de $ 300 wortelkanaal zal uiteraard veel hoger zijn als je een aantal wortelkanalen nodig dan degene met de $ 500 wortelkanaal.

5 Zoeken naar inleidende promo's. Laat dit niet een vooraanstaande rol spelen in uw beslissing, maar sommige promo's bespaart u meer dan $ 100 (afhankelijk van het plan kosten). Veel plannen bieden, bijvoorbeeld drie maanden van de vergoedingen kwijtgescholden voor toetreding.

6 Ken uw artsen. Tandartsen hebben afgesproken om samen te werken aan het plan om de diensten tegen een gereduceerd tarief aan te bieden. Je kunt niet een prijs op een goede tandarts en degene die je vertrouwt, dus zorg ervoor dat lid artsen factor in de algemene beoordeling van de waarde van het plan.