Hoe vindt Hunting Land

Jagers willen een veilige, prive-locatie om wild te jagen, maar al te vaak particuliere landeigenaren hebben areaal langs een gewenste route. Hoewel het niet makkelijk en zal je nodig hebt om te netwerken met vrienden, er zijn een paar goede manieren om de toegang tot particulier eigendom, aan jacht te krijgen.

instructies

Hoe vindt Hunting Land

1 Rijden rond het gebied dat u wilt jagen in en noteer locaties waar zie je de dieren of het bewijs van het spel, zoals titels of hog beworteling. Besteed tijd thuis opzoeken van de eigenaren van dit land via websites zoals infospace.com of door te bellen naar het kantoor van uw lokale belasting curatoren.

2 Benader de grondeigenaar, hetzij via de telefoon of in persoon - afhankelijk van hoe hecht uw gemeenschap is - en vragen of hij bereid is om zijn woning te huren voor de jacht zou zijn. Wees bereid om te onderhandelen over die zich specifiek zal zijn op zijn land, of u exclusieve toegang en andere problemen zal hebben.

3 Schrijf het op. Als de huiseigenaar heeft ermee ingestemd om je exclusieve toegang voor een vergoeding te geven, moet u om alles in het schrijven, en als ze je het proces toegang heeft gegeven, alles doen wat in uw vermogen ligt om haar te zwaaien om de toegang permanent voor het seizoen te maken.

4 Breid uw zoekopdracht. Als u niet in staat om een ​​goede jacht land door scouting te vinden zijn, zijn er verschillende internetbronnen om u te helpen. Sites zoals leasehunting.com en nationalhuntingleases.com bieden een manier om online verbinding te maken.

5 Hier krijg je een lidmaatschap. Om erachter te jagen land via een website, maak gewoon een gratis lidmaatschap en zoek naar het spel dat je wilt in het gebied dat u zoekt. Sommige landeigenaren kunnen exclusieve toegang te bieden, terwijl sommige een proefvaart zou willen.

6 De website leidt u door het onderhandelingsproces en bieden een neutrale ruimte om landrechten te bespreken. Sommigen zullen u toestaan ​​om te bieden op toegang tot het land, terwijl anderen een vast bedrag kan hebben.

Hints

  • Als online zoeken, gaan door middel van een gerenommeerde website.