Hoe vindt Behandeling voor Alcoholisme

Hoe vindt Behandeling voor Alcoholisme


Alcoholisme is een ernstige ziekte die scheuringen maakt in een gezin, een slechte gezondheid en lijden voor de alcoholische en hun dierbaren. Behandeling opties zijn zeer gevarieerd en het vinden van de juiste behandeling voor het individu is een belangrijk onderdeel van het verslaan van alcoholisme en het herwinnen van een gezond leven. Behandelingen variƫren van deelname aan een steungroep als Anonieme Alcoholisten om het verkrijgen van persoonlijke begeleiding, maar het vinden van de beste optie maakt het verslaan van alcoholisme makkelijker.

instructies

1 Praat met een arts. Alcoholisme is een uitdaging om te overwinnen en soms vrijkomen van de verslaving aan alcohol neemt een beetje hulp van een medische professional. Artsen een medicijn dat maakt, kan het drinkwater door alcoholische erg ziek na het drinken van zelfs een kleine hoeveelheid alcohol voorschrijven. Voor sommigen is deze behandeling kan alleen de gewoonte te doorbreken. Voor anderen, is verdere behandeling nodig is, maar dit kan helpen de slag te gaan.

2 Probeer een 12-stappen programma. Anonieme Alcoholisten is de meest beroemde 12-stappen programma voor alcoholisme, maar er zijn anderen beschikbaar. Deze bevinden zich in veel gemeenschappen in het hele land. Adviseurs, psychologen, artsen en andere professionals kunnen meer informatie over locaties in uw omgeving geven. Anonieme Alcoholisten is succesvol gebleken voor veel leden die de stok met het programma en andere soortgelijke programma's succes ook.

3 Kijk in de plaatselijke rehab centra. Net als een 12-stappen programma, informatie over lokale centra is beschikbaar via vele medische faciliteiten, adviseurs of andere soortgelijke professionals. Maatschappelijk werkers zijn in staat om alcoholisten die willen of te helpen door middel van een revalidatiecentrum door hen te helpen te krijgen in het midden of het lokaliseren van de meest ideale centrum voor de situatie nodig hebben te helpen. Er zijn twee soorten rehab centra: klinische en poliklinische. Intramurale rehab centra neemt de alcohol uit de omgeving voor een bepaalde periode, ontgiften van het lichaam en krijgen ze begonnen met een alcohol-vrij leven. Veel intramurale centra niet succesvol zijn als gevolg van de stress buiten de inrichting later, hoewel sommige mensen er goed aan doen met een intramurale centrum. Ambulante centra voldoen aan de alcoholische voor bepaalde perioden door de week en hen te helpen met counseling en andere behoeften. Alcoholische wordt niet verwijderd uit de omgeving. Ambulante centra zijn iets succesvoller dan intramurale.

4 Praat met een psycholoog. Een lokale psycholoog is een goede optie voor alcoholisme wanneer het probleem te wijten aan emotionele stress of soortgelijke situaties begonnen. Zorg ervoor dat je naar een psycholoog die werkt met volwassenen. Vraag een arts voor een aanbeveling, als de vele opties kan verwarrend zijn. Houd in gedachten dat veel psychologen zijn gespecialiseerd in bepaalde gebieden en de juiste psycholoog is er een die begeleiding biedt voor drug of alcoholverslaving.