Hoe Vergelijk Wood Burning Tent Kachels

Hoe Vergelijk Wood Burning Tent Kachels


Houtgestookte kachels tent worden gebruikt door jagers en kampeerders die tijd buitenshuis door te brengen tijdens de kille herfst en winter maanden. Camp kachels kan worden gebruikt over vele jaren en de prijzen variëren van ongeveer $ 100 tot meer dan $ 500, vanaf 2010.

Grootte

Fabrikanten lijst aanbevolen tent maten voor iedere geproduceerde fornuis, maar wilt u misschien een grotere kachel overwegen voor kamperen in zeer koude omstandigheden. De grootte van de verbrandingskamer bepaalt de warmtecapaciteit en het tijdstip van de kachel te verbranden.

Vorm

Cilindrische en achthoekige kachels hebben iets kleiner haarden, maar zijn minder waarschijnlijk te vervormen. Sommige kachels hebben grote vlakke gebieden op de top zo goed kookoppervlakken maken.

Draagbaarheid

Inklapbare kachels gemaakt van dunne metalen zijn licht van gewicht en de voorkeur voor paard verpakking. Ze zijn echter niet luchtdicht en dun metaal brandt via meer snel dus een zwaardere metalen wordt aanbevolen voor gebruik bij basiskampen of waarbij draagbaarheid is geen prioriteit.

Accessoires

Sommige tent kachels moeten plaatsen om boilers, planken, en aan de zijkant trays hechten. Fornuis buizen en accessoires die passen binnen de kachel te maken transport en opslag gemakkelijker.