Hoe Vergelijk Salt Water Pool Systems

Hoe Vergelijk Salt Water Pool Systems


Als je hebt besloten om over te schakelen van een chloorvrij zwembad systeem om een ​​zwembad met zout water systeem, zijn er verschillende dingen te overwegen. Het is belangrijk om het beste systeem dat past bij de behoeften van uw zwembad te halen.

Wat is een Salt Water Pool System?

Een zout water zwembad systeem maakt gebruik van opgelost zout voor het chloreren systeem. Het produceert zijn eigen chloor door het afbreken van het zout door middel van elektrolyse.

voordelen

Hoewel het duurder dan een chloor systeem, een zout watersysteem bespaart geld komen, aangezien het niet nodig het toevoegen van chloor. Je hoeft geen chemicaliën toe te voegen, want uw zwembad op natuurlijke wijze zal produceren chloor.

Saltwater Systems

Bij het kiezen van een zwembad met zout water systeem, rekening houden met de hoeveelheid chloor zal produceren. Uw behoefte is afhankelijk van hoe groot uw zwembad is en hoe vaak het wordt gebruikt. Het is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw huidige zwembad apparatuur die compatibel is met zout systemen.

Uitspraak

U kunt eenvoudig uit uw zwembad chloor behoefte en of het is compatibel met een zout-systeem door te spreken met een zwembad expert. Doet u dit niet kan leiden tot de aanschaf van een systeem dat niet compatibel is met uw zwembad.