Hoe Vergelijk Pool kachels

Hoe Vergelijk Pool kachels


De juiste zwembadverwarming vereist de behandeling van verschillende specificaties, maar de belangrijkste vergelijking omvat brandstoftype. Common brandstoffen inclusief elektriciteit, aardgas, propaan en zonne-energie.

Overweeg Efficiency

Elektrische kachels, of warmtepompen, hebben over het algemeen de hoogste efficiƫntie op 300-700 procent, wat betekent dat voor elke eenheid elektriciteit gepompt in de kachel, 3-7 eenheden van warmte pomp uit. Natural gaskachels hebben een rendement van 89-95 procent, dus voor elke $ 100 van de gebruikte brandstof, de verwarming produceert $ 89 tot $ 95 van warmte. Zonneboiler efficiency varieert dagelijks afhankelijk van de weersomstandigheden en de nauwkeurigheid van de instrumenten, onder andere voorwaarden.

Overweeg Cost

Systeem- en installatiekosten afhankelijk van het model, maar de consumenten hebben een aantal gemiddelden te overwegen. Bijvoorbeeld, de gemiddelde gaskachel voor de gebruikelijke 15-door-30-voet zwembad kost ongeveer $ 1300 voor de eenheid, met de installatie kosten van $ 1650. Equivalent zonneboilers kosten rond de $ 1.900 per eenheid met een installatie kosten van $ 2800.

Operationele kosten ook afhankelijk van het model, maar gemiddeld, zonneboilers kost het minst te kunnen werken op $ 30 tot $ 75 per jaar.

Overweeg Klimaat

Elektrische en gaskachels handhaven gewenste temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden, terwijl zonneboilers werken het beste in warme, zonnige gebieden. Elektrische kachels onderhouden zwembad temperaturen tussen 80 en 90 graden wanneer de buitentemperatuur boven 45 graden blijft, terwijl zonneboilers alleen het zwemseizoen te verlengen met een paar weken in koudere klimaten.