Hoe Vergelijk Pool Cues

Hoe Vergelijk Pool Cues


Pool is een populair-cue based spel vergelijkbaar met biljart en ook wel aangeduid als pocket biljarten. Het kiezen van de juiste biljartkeu is belangrijk als u van plan bent op het spelen van pool naar een hogere standaard. Vergelijk verschillende poolkeus om te beslissen welke het beste past bij uw behoeften en passen bij uw budget. Poolkeus zijn meestal gemaakt van hout of aluminium en kunnen variëren in prijs van $ 10 tot enkele duizenden dollars.

instructies

1 Vergelijk materialen. Sommige signalen zijn gemaakt van aluminium en zijn relatief goedkoop voor beginners. BilliardWorld.com, een website gewijd aan-cue-based games, raadt de uitgaven tussen de $ 50 en $ 175 voor een serieuze beginner cue gemaakt van rock maple hout.

2 Overweeg een inklapbare cue. Cues komen ofwel als een enkel stuk of in twee stukken die aan elkaar schroeven. Als de cue zal worden gebruikt in huis, een uit één stuk cue is beter. Als u van plan bent om de cue om het zwembad zalen en bars te nemen, zal een schroef-apart ontwerp te helpen met transport.

3 Probeer de cue. Voordat afscheid met uw geld, zorg ervoor dat de cue zich prettig voelt in uw handen. Zorg ervoor dat de weging aan het einde van de cue is comfortabel voor uw stijl van spelen. Je moet niet om extra geld uit te geven om een ​​comfortabele cue te vinden.

4 Controleer op gebreken. Zorg ervoor dat de cue is niet vervormd of verbogen en er zijn geen chips in de lak voordat je koopt. Probeer het gewogen einde van de keu op de grond en verhinderde dat de tip. Kijk naar beneden de schacht van de cue om te zien of het hout is gebogen of kromgetrokken.