Hoe Vergelijk Office Spirometers voor Astma

Hoe Vergelijk Office Spirometers voor Astma


Een spirometer is een medisch apparaat dat de luchtstroom en luchtvolume in de longen kan meten. Deze meting wordt genoemd geforceerde expiratoire volume (FEV). Een kantoor spirometer is een spirometer die wordt aangeboden en verkocht in de eerste plaats voor gebruik in kantoren individuele arts. Volgens een studie gepubliceerd in het Journal Borst, kantoor spirometers presteren goed in het onderzoek studies in vergelijking met diagnostische spirometers gebruikt in ziekenhuizen of voor onderzoek.

De Nationale Lung Health Education Program (NLHEP) heeft een proces ingesteld voor het evalueren van spirometers, evenals een checklist voor het beoordelen van de naleving tegen richtlijnen NLHEP.

instructies

1 Opstelling van een lijst van kantoor spirometers u wilt evalueren. Een goede plek om te beginnen is met de lijst van kantoor spirometers die voldoen aan de NLHEP Guidelines.

2 Beoordeel kenmerken van de spirometer's. Bij de beoordeling van de eigenschappen, zowel kijken naar de aard van de functies en de gebruiksvriendelijkheid van deze functies. Gebruiksvriendelijkheid kunnen onder meer hoe gemakkelijk je kunt achterhalen hoe u de functies te gebruiken of schakel functies aan en uit, hoe gemakkelijk je de spirometer tussen locaties, hoeveel informatie op het display kan bewegen, en hoe gemakkelijk het is om de software te gebruiken om extraheren en rapporteren over de data.

3 Beoordelen van documentatie en het onderwijs van de spirometer's. Elke spirometer moeten naar behoren worden gedocumenteerd en moeten als het ontmoeten van American Thoracic Society (ATS) aanbevelingen. Toch moet er extra bijbehorende documentatie voor het gebruik en het oplossen van de spirometer zijn. De documentatie kan worden gedrukt, maar kan ook online zijn.

4 Beoordelen initiƫle en voortdurende onderhoudskosten van de spirometer. Een kantoor spirometer kost ongeveer een derde van een diagnostische spirometer. Andere kosten te overwegen, echter, inclusief de kosten van de tijd om de test te nemen, hoe lang de spirometer wordt verwacht te duren op basis van gebruik en potentiƫle reparatiekosten.

5 Evalueer gedrukte en online reviews van de spirometers. beoordelingen van andere beoefenaars kunnen waardevolle informatie over uw vergelijking criteria bieden. Daarnaast kunt u in staat om specifieke informatie te vinden over de nauwkeurigheid van de spirometers in vergelijking met diagnostische spirometers.