Hoe Vergelijk Marine Batteries

Hoe Vergelijk Marine Batteries


Marine batterijen te gebruiken gelijkaardige technologie voor batterijen die in motorvoertuigen, maar ze zijn sterker gebouwd en zijn beter in staat feilloos werken in een boot waar ze vaak worden onderworpen aan de belasting in tegenstelling tot de normale spanningen in een voertuig.

types

Marine accu's zijn er in twee soorten: deep-cycle en het starten. Startaccu's worden gebruikt om de motor van de boot te starten en vervolgens snel op te laden op volle capaciteit. Deep-cycle batterijen worden gebruikt voor het aandrijven trolling motoren en andere elektronica. Ze zijn in staat om te worden geloosd bijna op het punt te gaan dood voordat ze worden opgeladen.

Vermogen Vergelijking

Bij het vergelijken van startaccu's, kijken naar hun Aanzwengelende Amp (CA) rating. Hoe groter de CA waardering, hoe groter de motor zal starten en betrouwbare hoe langer het zal veranderen over een moeilijk startmotor. Bij het vergelijken van deep-cycle accu's, kijken naar hun Amp Hours (AH) rating. Hoe groter de AH waardering, hoe meer energie batterijcapaciteit.

Groot en beschikt over

Marine batterijen zijn verkrijgbaar in vele fysieke afmetingen, en sommige hebben functies zoals schroefdraad berichten in plaats van of in aanvulling op de conventionele accupolen. Kies de batterij die het beste past bij uw toepassing en behoeften.