Hoe Vergelijk de Thermospa Swim Spa bij de eindeloze Pool Swim SpaDe Thermospa Swim Spa en de Endless Pool Swim Spa zijn kleine bovengrondse zwembaden met pompen die de stroom in rivieren en oceanen na te bootsen. De zwembaden bouwen kracht en uithoudingsvermogen wanneer de jets functioneren, waardoor zwemmers een goede training in een kleine ruimte.

Grootte

De omvang van de spa is van belang om vanwege de ruimte die ze innemen, het totale liter water die ze gebruiken en de kosten van het verwarmen van het water. Andere overwegingen ten aanzien van grootte zijn de uiteindelijke gewicht van de spa met betrekking tot de dragende eisen aan de oppervlakken waar ze zitten.

Kenmerken

Beide merken van zwemspa's hebben vergelijkbare functies, met enkele variaties in de standaard functies. De Thermospas komen met covers, terwijl de afdekzeil voor de Endless Pool is optioneel. Het aantal jets kan variƫren, ook voor mensen die willen om de eenheden als een jacuzzi genieten. De grootte van de pomp en de snelheden van de huidige maken ook een verschil in de prestaties van elke verzameling.

overwegingen

Het water filtratie en reiniging opties maken het verschil, als goed. Zowel Thermospas en Endless Pool bieden verschillende methoden voor het water, dat een verschil in de kwaliteit van de binnenlucht in een huis of een afgesloten ruimte voor de zwembaden maakt het schoonmaken. Chloorgas verdampt snel wanneer de zwembaden zijn buiten, maar binnen, kan het chloor concentreren en leiden tot ademhalingsproblemen.