Hoe Vergelijk Cruiser Bicycles

Hoe Vergelijk Cruiser Bicycles


Cruiser fietsen, ontworpen voor ontspannen ritten, zijn ontworpen met het comfort van de bestuurder in het achterhoofd. Je kunt niet erg snel rijden op een cruiser fiets, maar het ontwerp van het frame kunt u het stuur te bereiken, zonder over leunen, waardoor je rechtop te zitten. Dit maakt de rit veel makkelijker op je rug dan wanneer je andere soorten fietsen te rijden. Om de fiets die geschikt is voor u te vinden, vergelijken cruiser fietsen totdat je er een met een goede pasvorm voor uw lichaam te vinden.

instructies

1 Bepaal waar u uw cruiser fiets zal rijden. Als u van plan bent om te rijden op vlak terrein of op zand voor kortere periodes, een single speed cruiser beste werkt voor jou. Als u van plan bent om te rijden op heuvels of over lange afstanden, overweeg dan een meervoudige snelheid fiets.

2 Onderzoek de grootte van het frame om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor de grootte van de ruiter. Een sales medewerker bij een fietsenmaker kan u helpen om de afstand van de zitting aan het stuur en het zadel op de pedalen te meten om te controleren of u de cruiser fiets dat is de juiste hoogte en lengte te kopen.

3 Weeg de voors en tegens van staal en aluminium. Een aluminium frame is bestand tegen roest, in vergelijking met stalen. Echter, stalen kruiser fietsframes zijn zwaarder en steviger dan aluminium kozijnen. Uw keuze tussen de twee zal afhangen van waar je woont en hoe u wilt rijden. Als u woont in de buurt van water of wilt u een lichtgewicht fiets, aluminium is ideaal. Als u wilt rijden op ruig terrein en je een duurzame fiets nodig heeft, kan staal de weg te gaan.

4 Vraag naar reparatiekosten voor de cruiser fiets. Als u nieuwe wielen, nieuwe lagers of iets anders op uw cruiser fiets vaste nodig hebt, is het goed om een ​​idee van de prijs voordat u cruiser fietsen te kopen. Als u een goedkope cruiser fiets te kopen, soms reparatie kosten kunnen meer dan je oorspronkelijk betaalt voor de fiets te evenaren.

5 Vergelijk cruiser fietsen die afkomstig zijn gemonteerd of niet-gemonteerd. U zult minder betalen voor een-un geassembleerd cruiser fiets, maar je krijgt toegang tot speciale tools zoals kegel sleutels nodig hebt om goed te monteren.

6 Kijk naar de mogelijke verkoopwaarde van uw cruiser fiets. Als je investeert in een hoogwaardige fiets, kon het eigenlijk omhoog gaan in waarde in de tijd. Bijvoorbeeld, een 1968 Orange Krate Stingray, kocht oorspronkelijk voor $ 86,95, is de moeite waard $ 200 in 2010.