Hoe Vergelijk Best Golf Clubs voor vrouwen

Hoe Vergelijk Best Golf Clubs voor vrouwen


Vrouwen golf clubs zijn niet hetzelfde als mannen, als gevolg van aangeboren verschillen in fysieke kracht en lengte. Golf fabrikanten bieden veel keuzes in clubs speciaal ontworpen voor vrouwen. Om de juiste clubs te kiezen, overweeg dan je lichaam het type, de huidige taalniveau, prijsklasse en individuele golfen doelen. Women's clubs zijn beschikbaar in golf winkels, golfbaan pro winkels en op het internet.

instructies

Hoe Vergelijk Best Golf Clubs voor vrouwen

1 Bepaal uw individuele behoeften, met inbegrip van je lichaam het type, vermogen niveau en prijsklasse.

2 Deskundigen raadplegen in golf van vrouwen, ofwel vrouwen golfspelers u weet of publicaties gewijd aan golf, zoals Golf Digest en Golf Magazine.

3 Beperk je keuzes naar beneden naar de top drie of vier en een bezoek aan een golf winkel om ze uit te proberen. Top merken voor vrouwen onder meer Adams, Callaway, Mizuno, Nike, Ping en TaylorMade.

4 Selecteer de clubs die het gemakkelijkst te raken en de beste prestaties. Overweeg individuele club passend bij club de prestaties te verbeteren.

5 Ga naar de driving range en beginnen met oefenen! Neem je nieuwe clubs op de golfbaan en raakte fairways en greens.

Hints

  • De prijzen van de vrouwen club sets variëren van $ 200 tot $ 1.000. Beginners moeten beginnen met een goedkoop toestel en handel als het spel verbetert. Ervaren golfers moeten clubs op basis van hun hoogte te selecteren, swing stijl, swing snelheid en prijs. Overweeg hybride clubs in plaats van lange ijzers. Probeer clubs alvorens te kopen. U kunt clubs huren of lenen van een andere golfer.
  • Neem een ​​golfles na de aankoop van nieuwe clubs om te springen start uw spel. Voor beginners, start langzaam op uitvoerende en par-3 gangen voor het aanpakken van een verordening van de 18-holes golfbaan.