Hoe Vergelijk Anti-Ontsteking antihistaminica

Hoe Vergelijk Anti-Ontsteking antihistaminica


Antihistaminica zijn anti-ontsteking medicijnen die werken door het tegengaan van de histamine die in het lichaam tijdens een allergische reactie. Anti-ontsteking antihistaminica verdringen de histamine moleculen uit de cellen van uw lichaam, vormen dan een beschermend schild rond de cellen, zodat histamine de cel niet kan ontvlammen en een allergische reactie veroorzaken. Zogenaamde "eerste generatie" antihistaminica werden uitgevonden in de 1930's. "Tweede generatie" antihistaminica, ontwikkeld in de jaren 1990, minder bijwerkingen en zijn effectiever dan eerdere. "Derde generatie" antihistaminica worden nu uitgewerkt.

instructies

1 Controleer welke symptomen van elk van de anti-inflammatoire antihistaminica je vergelijken zal behandelen. Antihistaminica kan worden gebruikt om te helpen niezen, tranende ogen, loopneus, seizoensgebonden allergische rhinitis, netelroos, huiduitslag, jeuk en hoesten. Zorg ervoor dat u de antihistamine dat uw klachten zal behandelen kiezen.

2. Vergelijk de bijwerkingen van elk anti-inflammatoire antihistaminicum. Bijwerkingen zijn onder andere duizeligheid, sufheid, slapeloosheid, hoofdpijn, maagklachten, nervositeit, verlies van eetlust, vermoeidheid, een droge mond, moeite met plassen en verstoorde coördinatie.

3 Controleer hoe te zien, en hoe vaak, zult u nodig hebt om elke antihistaminicum nemen. Sommige geneesmiddelen moet u een vol glas water te drinken als je ze, en ze bepalen of je ze kunt nemen met voedsel of op een lege maag. Sommige geneesmiddelen duren tot 12 uur, en anderen vaker moeten worden genomen.

4 Controleer de interacties tussen geneesmiddelen van elk antihistaminicum om ervoor te zorgen dat het niet zal interfereren met andere medicijnen of supplementen die je neemt.

5 Controleer de FDA zwangerschap categorie van de anti-ontsteking antihistamine als je zwanger bent. Gebruik geen drug die in categorie C, tenzij uw arts stuurt u dus niet nemen.

6 Kies een anti-ontsteking antihistaminicum dat al uw klachten behandelt, heeft weinig bijwerkingen, is handig voor u te nemen, is veilig voor de zwangerschap als je zwanger bent, en zal niet interfereren met uw andere geneesmiddelen of supplementen.