Hoe verder te spelen in het basketbal

In de huidige basketbal spel, is de taak van een forward is onderverdeeld in twee categorieën: kleine vooruit en power forward. Elke positie heeft een iets andere eisen en vaardigheden. Meestal zal een power forward is groter dan een kleine voorwaarts, maar de kleine voorwaarts zorgt voor de bal beter.

instructies

Speel Basketbal als een Power Forward

1 Ren de rechter en gaan uit van een positie op de andere kant van het doel van het centrum in je team.

2 Beweeg continu met je rug naar de basket open te krijgen. Als je open staat tussen de verdediger en de mand te krijgen, doen en zijn klaar om een ​​bal te ontvangen.

3 Passeer de basketbal terug naar een open man als je goed verdedigd.

4 Neem het aan het gat door te profiteren van het schieten van de bal wanneer u een open schot van binnen 6 voeten van de mand. Laat langer shots aan andere spelers.

5 Box van de verdediger door het plaatsen van uw lichaam tussen het doel en de verdediger als een teamgenoot neemt een schot.

6 Spring omhoog tot een rebound te krijgen wanneer de bal niet met de rand van de mand.

7 Ren terug naar beneden de rechtbank om de verdediging te bieden aan de andere kant van de korf van het centrum.

8 Nemen ruimte in beslag en spreid je armen wijd als de tegenstander de bal heeft in uw regio (voor zone defensie) of de man die je bewaken heeft de bal (in man-to-man verdediging).

9 Block shots geprobeerd door de macht van de tegenstander naar voren en spring voor rebounds.

Speel Basketbal als een Small Forward

10 Ren de rechter zo snel als je kunt om een ​​snelle pas van de point guard te vangen om een ​​gemakkelijke layup te maken voor 2 punten.

11 Blijf in beweging op de buitenkant van de vloer en op zoek naar een pass van de andere spelers.

12 Rijd de bal binnen voor een gemakkelijke layup als verdedigers zijn niet in de weg. Als verdedigers stap voor je, ga om hen heen of pass de bal naar een open teamgenoot.

13 Pass de bal naar een open macht naar voren of in het midden tot 2 makkelijk punten te krijgen.

14 Neem een ​​open jump shot wanneer verdedigers bezig zijn met andere spelers.

15 Rush terug naar de verdediging spelen op de buitenste randen in zone defensie of met de man die je in de man-to-man verdediging zijn toegewezen.