Hoe uw Pick-up In een weekend Camper

Hoe minder tijd u het laden en lossen versnelling en het opzetten van het kamp door te brengen, hoe meer tijd je hebt om te genieten van je weekend uitje. Als je niet hoeft te besteden tijd op zoek naar een plek om het opzetten van de tent, nog beter. Het draaien van uw pick-up in een weekend camper kan relatief eenvoudig met een paar voorraden zijn, vooral als je een baldakijn. Maar u kunt uw truck om te zetten in een camper, zelfs zonder een baldakijn.

instructies

1 Meet de lengte van uw truck bed in het midden tussen de wielkasten. Trek 6 inches van deze meting. Bijvoorbeeld, als het meet 67 inches opschrijven 61 inches. Het doel is om voldoende hout te zitten over de wielkasten goed ondersteuning van uw gewicht te hebben, maar niet zo veel dat je niet gemakkelijk kan leggen het multiplex flat.

2 Meet de breedte van uw truck boven net boven beide wielkasten bed. Trek 2 inches van deze meting. Bijvoorbeeld, als de 36 inch in, noteer 34 inch.

3 Snijd de multiplex op maat. Als u niet beschikt over een zaag te hebben, hebben de multiplex op maat gesneden bij de bouwmarkt. Je zou er ook een stuk triplex dat dicht bij uw metingen. Zorg ervoor dat het hout is niet meer dan 2 inches minder in de breedte anders wordt het hout niet goed zitten over de wielkasten.

4 Plaats twee sintelblokken in de voorkant van de wielkasten en halverwege tussen de wielkasten en de voorkant van het bed. Centreer de blokken in de truck bed, en leg ze naast elkaar, bij voorkeur end to end en niet van links naar rechts. Leg de andere twee sintelblokken achter de wielkasten halverwege tussen de wielkasten en de achterklep.

5 Schuif de multiplex in de achterkant van de pick-up over beide sets van sintel blokken en wielkasten. Zorg ervoor dat het hout gelijkmatig wordt gecentreerd op de blokken en wielkasten. Dit is waar u uw beddengoed plaatst.

6 Als u niet beschikt over een camper shell hebben, neem een ​​tentstok en staan ​​in de truck bed op een hoek van de gesloten achterklep. Het uiteinde van de paal in de hoek aan de voorzijde van het bed schuin tegenover je. Buig de stok en schuif het einde u vasthoudt in de hoek je staat in de voorkant van. Herhaal met de andere pool aan de andere kant van de achterklep. Wanneer u klaar bent, moet de tentstokken een "X" boven het bed van uw truck te vormen.

7 Plaats de 10-foot-by-12-foot zeil over de tentstokken en bevestig met stenen op de grond of bevestig deze aan de onderkant deel van de vrachtwagen met touw.

Hints

  • Experimenteer met kratten of steen voor steun in plaats van sintel blocks.Leave ruimte voor uitsparingen in de weer achter het stuur putten om meer spullen op te slaan met behulp van nog minder plywood.Put een 2-voor-6 over de wielkasten vóór het toevoegen van de multiplex voor extra ondersteuning . Het verhogen van de hoogte van de sintelblokken, ofwel met stenen of ander ander stevig materiaal om te voorkomen dat uit balans het multiplex dek.