Hoe Up vetmesten 400 Pounds

Terwijl de meeste mensen liever gewicht zou verliezen, andere mensen over de hele wereld willen om gewicht te krijgen om verschillende redenen. Gewicht 400 pond is geen gezonde keuze in de meeste gevallen, maar het kan zeker worden bereikt. Door het volgen van deze stappen, kunt u leren hoe om te mesten tot 400 pond eenvoudig en relatief snel.

instructies

1 Leer hoe u het aantal calorieën je verbruikt op een dagelijkse basis te berekenen. Om dit te doen, moet je alles wat je eet, terwijl het bijhouden van hoeveel calorieën het voedsel bevat volgen. U kunt calorie informatie op de verpakking van de meeste voedingsmiddelen of online op websites zoals CalorieKing en NutritionData vinden.

2 Consumeren tussen 5.000 en 8.000 calorieën per dag. De gemiddelde persoon moet verbruiken minder dan 2.500 calorieën per dag. Maar om gewicht te bereiken snel moet je meer calorieën verbruikt dan normaal. U kan nodig zijn om langzaam op te bouwen van de hoeveelheid voedsel dat je eet, omdat het moeilijk is om te consumeren dat veel calorieën kan zijn, vooral als u een verdubbeling of zelfs verdrievoudiging van de normale hoeveelheid calorieën die je intake.

3 Eet 's avonds laat. Als je naar bed met een volle maag, je lichaam zal een hardere tijd het verbranden van calorieën terwijl u slaapt te hebben. Bij het verkrijgen van gewicht, hoef je niet wilt dat je lichaam om calorieën te verbranden. Na het diner, houdt een snack handig dat je kunt eten vlak voor bed.

4 Realiseer je dat drankjes tellen net zo veel als voedsel wanneer het proberen om gewicht te winnen. In plaats van het drinken van water, overwegen over te schakelen naar dranken die rijk zijn aan calorieën, zoals vruchtensappen, shakes en frisdrank.

5 Vermijd fysieke activiteiten. Je wilt niet te doen aërobe oefening of sporten. Zelfs lopen een hoop kan een grote hoeveelheid calorieën te verbranden. Logeren zo sedentaire mogelijk helpt u vet te mesten.

Hints

  • U kunt extra spiermassa door het opheffen van vrije gewichten.
  • Zorg ervoor dat u met uw arts voordat u probeert om gewicht te winnen.