Hoe uitgestelde symptomen van Asbestose Identificeer

Hoe uitgestelde symptomen van Asbestose Identificeer


Asbestose is een ademhalingsstoornis veroorzaakt door het inademen van asbestvezels. Het gevaar van asbestose is dat hoe langer de asbestvezels in de longen, kan schade zoals littekenvorming van de longen en luchtwegen optreden. Symptomen van asbestose niet onmiddellijk opdagen; het kan tientallen jaren duren voordat u aanwijzingen van een infectie of ontsteking te zien. In recente
jaar, heeft de Amerikaanse regering het gebruik van asbesthoudende producten geregeld.
Echter, de mogelijkheid om de symptomen te herkennen kunt u erop attenderen dat je kan worden ontwikkelen asbestose. Bezoek uw arts om een ​​diagnose te bevestigen.

instructies

1 Let op je ademhaling. Als u een kortademigheid merken of hebben onverklaarde ademhalingsproblemen, kunt u het ontwikkelen van asbestose. Asbestose-gerelateerde ademhalingsproblemen zijn eerste merkbaar tijdens lichamelijke inspanning. Later kunt u enige moeite met ademhalen, zelfs tijdens het rusten ervaren, zegt Mayo Clinic.

2 Kennis te nemen van elke borst symptomen. De verlengde aanwezigheid van asbestvezels kan leiden tot ontsteking van de longen veroorzaken. Deze ontsteking kan stijfheid in de longen en dichtheid en pijn in de borst te creëren. U zult merken dat de pijn toeneemt met volledige ademhaling, die bekend staat als Pleurapijn.

3 Bewaken van de ontwikkeling van een hoest. Een droge, aanhoudende hoest is typisch in de meeste gevallen van asbestose. Om meer inzicht te krijgen in dit symptoom, uw arts een onderzoek uit te voeren met een stethoscoop. Als hij een knetterend geluid in je longen terwijl je hoesten of een poging om op adem te komen hoort, kan uw hoest worden gerelateerd aan asbestose.

4 Laat uw bloeddruk regelmatig gecontroleerd. Als u een verhoging, die niet kan worden toegeschreven aan veranderingen in levensstijl merken, uw arts laten weten. De langdurige aanwezigheid van asbestvezels in de longen kan littekenweefsel te creëren. Een ophoping van littekenweefsel kan een verhoging van de bloeddruk veroorzaken, waarschuwt Asbestos.net.

5 Evalueer uw energie-niveau. Zoals luchtwegklachten ontwikkelen, kan het lastig actief hebben
of deelnemen aan lichamelijke activiteit. Chronische vermoeidheid of uitputting is gebruikelijk als asbestose zich ontwikkelt.