Hoe uit te schrijven Sheet een Score Keeper voor Softball

Een softbal scoreblad zal iedereen die er naar kijkt het verhaal van het spel te vertellen. Naast de registratie van alle runs, hits en fouten, zal het u vertellen wie een goed spel, die een slecht spel en waarom het team ofwel gewonnen had of verloren het spel had. Je moet de basis weten te scoren goed te houden

instructies

1 Noteer de slagvolgorde op het scoreformulier. Er zal een plek voor de voor- en achternaam van de speler, haar uniform nummer en de positie die zij speelt in het veld. De speler positienummer wordt voorgesteld door 10 cijfers. De pitcher is nummer 1, de catcher is nr 2, de eerste honkman is nr 3, de tweede honkman is nr 4, derde honkman is nr 5, het shortstop is nr 6, de linksvelder is No. 7, de linker-midvelder is No. 8, rechts-midvelder is nr 9 en de rechtsvelder is nr 10. de designated hitter is genoteerd als "DH" op de scorekaart.

2 Take down je tegenstander slagvolgorde met namen, uniforme nummers en positie. Niet alleen zal dit helpen je weet wat je tegenstander in hun bij-knuppels heeft gedaan, zal het u toestaan ​​om spoor van hun line-up te houden en ervoor te zorgen dat de slagmensen hit in de juiste volgorde.

3 Noteer de resultaten van de slagbeurt van elke speler. Als de speler gronden shortstop en wordt weggegooid op het eerste, noteer 6-3. Als de slagman vliegt naar links veld, noteer 7. Als de slagman slaat uit, de letter "K", wat duidt op een swingende doorhalen opschrijven. Als de speler neemt een zogenaamde derde staking, noteer een achterwaartse "K."

4 Na een derde nul wordt vastgelegd in een inning, trek een lijn onder de laatste hitter van de inning. In totaal het aantal gescoorde punten en het aantal hits opgenomen. Zet die getallen in de onderste rij op het scoreblad onder die inning. Zet het aantal runs in elke helft inning in het aangewezen blok bovenaan de scorekaart.

5 Blijf op de hoogte van de prestaties van uw werper in het vak kruiken. De doos geeft een plek het aantal innings te noteren, hits, wandelingen, loopt en strikeouts opgenomen door elke werper.

Hints

  • Gaan over uw scoreblad na de wedstrijd voorbij is. Het zal u helpen herinneren hoe je spelers uitgevoerd en het zal helpen bij de voorbereiding van de beste line-up voor de volgende wedstrijd.