Hoe u de juiste versnelling voor de fiets woon-werkverkeer

De fiets zelf zal de grootste aankoop in de omschakeling naar de fiets woon-werkverkeer, maar een scala aan accessoires kan de veiligheid en het comfort van uw rit te verbeteren.

instructies

1 Bepaal zelf hoeveel spullen je gaat dragen. Als u slechts een paar dingen, overweeg dan een fiets-messenger bag stijl. Voor zwaardere lasten te overwegen zadeltassen of fietstassen; het type van de verpakking die u kiest zal bepalen wat voor soort rek je nodig hebt om te bevestigen.

2 Denk na over het bevestigen van spatborden. Als u wilt rijden bij nat weer en voorkomen dat de veelbetekenende fiets forens natte streep op je rug, spatborden zijn de perfecte oplossing.

3 Krijg lichten. Een knipperende rode te hechten aan de achterkant van de fiets of jezelf is een goed begin. Denk ook aan een halogeen koplamp die klemmen om uw stuur. Een paar oplaadbare batterijen toegevoegd aan de mix en je zal heel zichtbaar voor collega-automobilisten.

4 Bepaal wat u wilt dragen terwijl je rijdt. Fiets-specifieke kleding is gebouwd voor comfort en komen in varianten die u zal beschermen tegen wat weersysteem u kunt tegenkomen.

5 Hier krijg je een helm en zorg ervoor dat het past comfortabel en ook gemakkelijk te passen dat je het draagt. Het mag niet verschuiven over te veel op je hoofd en de riemen moet goed passen onder je kin.

6 Onder andere een basisinstrument kit. Voeg andere accessoires als je ze nodig hebt: slot, stuur extensies, bel, pedaal clips, een fles water, kilometerteller en een reservewiel buis.

Hints

  • Er is een ton van de spullen die er zijn. Probeer je eerste aankopen om dingen die je echt nodig hebt te beperken. Het gewicht kan snel oplopen en je zult in de verpakking voor en achter zakken voor je het weet.
  • Fietsen in het verkeer kan gevaarlijk zijn. Houd u aan alle verkeersregels en te voorkomen dat potentiĆ«le gevaren.