Hoe u de juiste schoen voor Gewichtheffen

Hoe u de juiste schoen voor Gewichtheffen


Het dragen van de juiste schoen voor elke vorm van sport is van cruciaal belang. Mike O'Neill, van de Britse Vereniging van Podologen en Podotherapeuten, zegt dat er ernstige rug, knie en heup pijn, Achilles tendinitis, shin splints, getraumatiseerd tenen en pijnlijke blaren zijn kwalen die het dragen van slecht zittende schoenen kon lijden. "Helaas, 65 procent van de recreatieve sporters van het Verenigd Koninkrijk draagt ​​de verkeerde schoenen voor hun gekozen sport," zegt hij. "Trainers zijn het belangrijkste stuk van fitness apparatuur die u ooit zult kopen, en het veranderen van wat je draagt ​​op je voeten blessures kunnen voorkomen."

Hier zijn manieren om de juiste schoen voor gewichtheffen kiezen.

instructies

Het kiezen van een-gewichtheffen schoen

1 Meet je voet, misschien op een sport schoenenwinkel. Zorg ervoor dat het gewichtheffen schoen past precies op uw hele voet en enkel. De No Bull Muscle Building website zegt dat de meeste schoenen zal kant van boven de enkel tot aan de teen om een ​​goede pasvorm te creëren voor alle voet breedtes.

2 Kijk voor een verstelbare riem op zowel de enkel en middenvoet --- net onder de teen --- voor extra enkel en zijdelingse steun. Het verkrijgen van de juiste pasvorm zorgt ervoor dat u te voet is stabiel in de schoen en zal niet bewegen van links naar rechts als je een lift.

3 Hier krijg je een schoen die een tong die niet-samendrukbare als u een perfecte balans op een onvolmaakte, sponsachtige foundation.The loopvlak moet worden gemaakt van neopreen of crêpe niet kan bereiken om een ​​maximale grip op de sportschool vloer te bieden heeft, zegt Geen Stier Bouw van de spier website .

4 Houden geen rekening met een gewichtheffen schoen op basis van de mode. Sport en bewegen adviseurs raden dat de mode is het laatste wat je overwegen bij het kiezen van een lifting schoen. "Een goede ondersteuning is van essentieel belang om de juiste vorm en de juiste vorm is essentieel voor effectieve training en effectieve training is essentieel voor het maximaliseren van profiteren", aldus de No Bull Muscle Building website, want dit zijn de belangrijkste manieren letsel wordt voorkomen.