Hoe u de juiste Putter voor u

Hoe u de juiste Putter voor u


Het is uitgegroeid tot geaccepteerde praktijk in de afgelopen jaren dat, bij het kopen van een nieuwe set clubs, golfers te investeren in een fitting sessie bepaalde de apparatuur past bij hun schommels te maken. Hetzelfde moet gezegd worden voor putters. Putter bedrijven als Rife Putters van Sanford, Florida. Bieden armaturen in state-of-the-art studio's. Dat is de beste manier om ervoor te zorgen u de putter recht voor je. Hier zijn vijf tips voor het selecteren van de juiste putter.

instructies

1 U moet de uitstraling van een putter. Als het model niet aantrekkelijk is voor je ogen, dan zal het moeilijk om consequent te line-up zijn. Er zijn vele soorten van putters, zoals hamers, messen, offset en-center shafted. Zorg ervoor dat de putter die u kiest is een lust voor het oog.

2 Hoe u de juiste Putter voor u

Zorg ervoor dat de putter eruit ziet en voelt goed aan u.

Het gevoel van de putter is ook belangrijk. Sommige putters zijn zwaarder in de greep; wat meer gewicht in het clubhoofd. Sommige bieden een zacht gevoel bij impact. Ieders smaak is anders. De putter heeft zo goed als het lijkt te voelen.

3 Kijk voor de lengte van de putter die u toelaat om uw meest comfortabele positie in te nemen. U moet comfortabel op het adres zijn, of je rechtop of hurken staan ‚Äč‚Äčover de bal.

4 Hoe u de juiste Putter voor u

Lie en loft moet perfect zijn.

De liehoek is een ander belangrijk aspect van een putter maar kan moeilijk op te lossen zijn. De putter moet goed zitten op het adres voor meer consistentie. Ben je in een positie waar je oog is direct over de bal? Is dat voor u comfortabel? Lie hoek is de sleutel tot een goede adres.

5 Loft is een beetje moeilijker voor spelers om te bepalen op hun eigen. Maar optimale loft zal de ware rol te bieden. Zie een golf professional of een passend bedrijf om de juiste hok voor u vinden.

Hints

  • Voel en looks zijn subjectief en kan gemakkelijk worden bepaald door de speler en zelfs lengte is een persoonlijke keuze. Maar een echte inbouwproef nodig om het hok en liggen vast, zodat ze een bedrijf, PGA professional of een winkel die zullen helpen bij deze twee belangrijke kenmerken van een goede putter.