Hoe u de juiste pedalen voor fiets woon-werkverkeer

Een voet die blijft op het pedaal is een groot goed in de wielersport. Er zijn verschillende opties te overwegen bij het kiezen van de pedalen die u kunnen helpen te blijven op je fiets en pedaal efficiënter.

instructies

1 Beslissen of u klikpedalen met schoenen die klik in hen, of dat u wilt toeclips met bandjes die je je schoen kan schuiven in en uit. Klikpedalen zijn efficiënt, maar zodra je in bent, je hebt om jezelf vrij te geven, vaak door het draaien van uw klem, om eruit te komen. Toe clips u toelaten om gemakkelijker in en uit schuiven, maar je moet ook voortdurend aanpassen van de band. U kunt rijden met een open pedaal, maar dat is minder efficiënt.

2 Kijk naar al van de verschillende opties voor het soort pedaal je kiest. De stijlen en de prijzen kunnen sterk variëren. Veel nieuwe fietsen worden geleverd met teen clips en riemen of geen pedaal helemaal zodat u de optie die het beste bij u past kunt kiezen.

Hints

  • Als je met teen clips, dragen schoenen met gladde zolen, zodat de tractie op de onderkant van je schoen niet verstrikt raken op het pedaal. Loopschoenen misschien niet de beste optie voor momenten waarop je nodig hebt om in en uit te snel te krijgen.
  • Als je met klikpedalen, kies een schoen die ook comfortabel zal zijn om in te lopen, omdat je soms moet om rond te lopen voordat je in andere schoenen kunnen veranderen.
  • Oefen met klikpedalen door het nemen van ze af van de fiets en herhaaldelijk te klikken in en uit hen terwijl je vasthouden aan iets totdat de beweging comfortabel wordt. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent te klikken in hen voordat je ze op je fiets en ga voor een spin.
  • Fietsen in het verkeer kan gevaarlijk zijn. Houd u aan alle verkeersregels en te voorkomen dat potentiële gevaren.