Hoe u de juiste kaders voor een Lens

Hoe u de juiste kaders voor een Lens


Nieuwe brilmonturen worden gewoonlijk geselecteerd als u een nieuw onderzoek hebben of updaten of toe te voegen aan uw stijl. Er zijn tijden, echter, wanneer je een frame te kopen om uw lenzen passen. Als uw brilmontuur pauzes, het selecteren van een vervanger kader om uw oude lenzen passen is een optie om u te overbruggen totdat je een hele nieuwe bril te kopen. Het is belangrijk om een ​​aantal dingen in gedachten te houden bij het kiezen van de juiste frame voor uw oude lenzen.

instructies

1 Ga naar een optische winkel of oogarts kantoor die frames verkoopt. De meeste optische winkels hebben opticiens op medewerkers die ervaring hebben met het zetten oude glazen in nieuwe frames. Als u een kopie van uw meest recente bril recept hebt, breng hem mee. Volgens de Federal Trade Commission, heeft u recht op een kopie van uw huidige bril recept verkrijgbaar bij uw oogarts.

2 Kies een kunststof frame, zelfs als uw vorige frame was metal. Plastic brilmonturen kan worden verwarmd en hervormd om uw lenzen passen. Metalen frames zijn zelden in staat om te worden gebruikt als vervanging van kozijnen, tenzij u het vervangen van uw oude frame met exact dezelfde stijl en grootte.

3 Kijk voor een kunststof frame dat is vergelijkbaar in grootte met uw vorige frame. Soms is het mogelijk om een ​​kleiner frame, maar niet groter te gebruiken. Als u kiest voor een kleinere frame, verwacht te wachten om de lenzen randen, of gerangschikt naar beneden, om het kader te passen. Veel optische kantoren apparatuur om lenzen rand terwijl u wacht, maar sommige hebben om frames en lenzen te sturen naar een laboratorium dat het werk doet. Verzenden van het frame en lenzen worden bevestigd draait van een dag tot twee weken, afhankelijk van het lab.

4 Selecteer indien mogelijk meerdere frames. U kan worden beperkt tot die frames uw lenzen fit. Zodra u een paar keuzes, zitten in de voorkant van een spiegel. Vraag het aan de opticien om uw lenzen in een frame dat u hebt gekozen te zetten, zelfs als de lenzen niet strak. Je zult in staat zijn om een ​​idee hoe je door de lenzen en ook zien hoe je het bekijkt in het frame te krijgen. Doe dit met elk frame totdat je degene die je wilt beste te vinden.

5 Zorg ervoor dat het nieuwe frame houdt uw lenzen, zodat ze goed zitten in de voorkant van je ogen. Uw opticien moet helpen ervoor zorgen dat uw nieuw frame houdt uw lenzen goed gecentreerd is. Glazen zijn gemaakt met een op maat gemaakte optische centrum, dat wordt gemeten om te zitten in de voorkant van je pupil. Wanneer u uw oude lenzen in een nieuw frame, moet uw lenzen blijven in hetzelfde horizontale plaats als ze deden in uw vorige paar, zodat u goed te zien. Het is ook belangrijk om de lenzen in hetzelfde verticale vlak te houden, vooral als een bifocale draagt. Veranderen van de plaatsing van de lenzen kan voordelig veranderen.