Hoe u de juiste driver voor My Swing Speed

Hoe u de juiste driver voor My Swing Speed


De belangrijkste factoren bij het kiezen van de juiste driver voor uw specifieke swing snelheid zijn de flex van de as en de zolder van het gezicht. Dat zijn de twee factoren van een driver die rechtstreeks door beïnvloed worden en werken in correlatie met swing snelheid. De zwakkere swing van een golfer, hoe meer loft het gezicht moet hebben om adequaat te lanceren de bal in de lucht, en de juiste shaft flex nodig zal zijn om dat gezicht plein bij impact.

instructies

1 Meet de snelheid van uw swing door een swing snelheid detector. Dit kan een draagbare apparaat of een stationaire camera die honderden foto's van een seconde duurt en afleidt van de snelheid van uw swing zijn. De meeste les professionals en golf outlet winkels bieden deze service als u niet de juiste apparatuur bezit.

2 Zwaai je chauffeur meerdere malen (10 tot 20) en noteer de mph lezen na elke swing. Voeg alle totalen bij elkaar en delen door het aantal keer dat je de club zwaaide. Dit zal u uw gemiddelde swing snelheid.

3 Pas uw resultaten op een as flex en loft conversie grafiek.

Dit zijn enkele suggesties omzettingen van probablegolfinstruction.com:

85 mph of minder: amateur flex (A) as, 12 graden of meer

80-95 mph: regular flex (R), 10-11,5 graden

90-105 mph: stijve flex (S), 9-9,5 graden

105 mph en hoger: extra stijve flex (X), 8,5 graden of minder

Hints

  • Als u geen toegang tot een swing snelheid detector, raadpleeg dan een professional voor zijn of haar benadering of het bepalen van de gemiddelde carry van uw chauffeur en het ijzeren u consequent hit 150 yards om zelf te benaderen.
  • Kies altijd voor een schacht en loft en passen bij uw natuurlijke swing snelheid. Breng geen wijzigingen aan de snelheid of de stijl van uw swing op een bepaalde as flex of clubhoofd loft aan te passen.