Hoe tot ongeveer 20 pond in 5-6 Maanden & amp te verliezen; Keep it Off

Hoe tot ongeveer 20 pond in 5-6 Maanden & amp te verliezen; Keep it Off

Om verliezen ongeveer 20 pond in vijf tot zes maanden, zal je nodig hebt om iets te verliezen meer dan 3 pond per maand. Evalueer uw motivatie voor het verliezen van gewicht en begrijpen dat gewichtsverlies is een langzaam proces, maar men kan uw moeite waard. Als je gewicht verliezen, bereid zijn om na te denken over de emoties rondom uw voedingskeuzes en het overwinnen van de negatieve associaties. Denk aan het verliezen van gewicht als het maken van een positieve verandering in je leven.

Verlies gewicht

Stap 1

Verliest een tot pond per week door een vermindering van 500 tot 1000 calorieën uit je dieet per dag. Houd in gedachten dat mannen nooit moeten eten minder dan 1500 calorieën per dag en vrouwen, niet minder dan 1200. Als je dagelijks bent oefenen dat aantal zal naar boven moeten worden bijgesteld om je energie op peil te houden. Verminder uw calorieën door het vermijden van gefrituurd voedsel, vetrijke kaas en het kiezen van voedingsmiddelen die minder dan 30 procent van hun calorieën uit vet. Eet low-calorie, voedzame voedingsmiddelen, met name die rijk aan vezels, eiwitten en het watergehalte, omdat ze de neiging om meer vulling te zijn. Noteer het voedsel dat je eet elke dag in je dagboek.

Stap 2

Oefening aëroob ten minste 150 tot 300 minuten per week en het gebruik gewichten of weerstand banden om kracht trein gedurende 20 minuten ten minste twee dagen per week als je het verliezen van gewicht. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, de uitoefening bouwt sterke spieren die calorieën sneller dan de vetcellen te verbranden. Dit zal uw stofwisseling te verhogen.

Stap 3

Begin met het maken van kleine veranderingen in uw levensstijl. Vermijd eten tijdens het kijken naar televisie, park verder weg als je winkel of ga naar uw kantoor, en neem de trap wanneer mogelijk. Bezuinigen op het aantal maaltijden in een restaurant eet je door inpakken van uw lunch of het plannen van uw maaltijden van tevoren. Gesneden groenten en fruit als u terugkomt van de winkel, zodat u altijd een gezonde snack beschikbaar.

Handhaaf Gewicht

Stap 1

Doe niets veranderen voor meerdere dagen zodra u uw streefgewicht te bereiken. Voeg vervolgens terug in de 100 calorieën van voedsel per dag, weeg jezelf elke dag en uw gewicht op te nemen. Als je gewicht te verliezen, toe te voegen in nog eens 100 calorieën per week, totdat je eet genoeg voedsel om niet te verliezen of te winnen gewicht, maar te handhaven.

Stap 2

Vervolg uw trainingsprogramma om uw gewichtsverlies te handhaven. De leden van The National Weight Control Registry hebben minimaal gewichtsverlies van 30 pond gedurende ten minste één jaar. Negentig procent van de leden uit te oefenen ongeveer een uur per dag. Varieer uw oefening routine om de verveling te voorkomen.

Stap 3

Gebruik reguliere wegen-ins of een goed passende broek als een verantwoording partner. Als het nummer op de schaal omhoog gaat met 5 pond of de broek voelt strak, direct snij je calorieën terug naar uw gewichtsverlies niveau totdat de extra ponden eraf.

waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een gewicht-verlies programma.
  • Vermijd fad diëten of dieet supplementen.

Tips

  • Naast het opnemen van het voedsel dat je eet in een dagboek, ook je emoties, stress-niveau en activiteitenniveau op te nemen.
  • Word lid van een gewichtsverlies steungroep.
  • Doneren de kleding die je niet meer passen aan een goed doel.
  • Eet een gezond ontbijt elke dag.

Wat je nodig hebt

  • dagboek voedsel
  • Gewichten of weerstand banden
  • Atletische schoenen
  • Schaal