Hoe tot droge-Roast Hazelnoten

Hoe tot droge-Roast Hazelnoten

Hazelnoten zijn rond of langwerpig, afhankelijk van de soort, met roodachtig tot diep-bruine huid en romig wit tot interieurs bruinen. Hazelnoten hebben een milde, licht zoete smaak die wordt versterkt door het roosteren. Geroosterde hazelnoten bevatten gezonde hoeveelheden anti-oxidanten, vitamine B, magnesium en vitamine E. Volgens de Hazelnoot Raad, deze noten bevatten ook lage niveaus van verzadigd vet, maar een hoog niveau van hart-gezonde onverzadigde vetten. U kunt eenvoudig droge geroosterde hazelnoten thuis.

Stap 1

Verwarm de oven voor op 275 graden Fahrenheit. Verwijder de schelpen uit de hazelnoten indien nodig. Giet de dop, ruwe hazelnoten op een omrande, metalen bakplaat. Verspreid de noten in een enkele laag. Gebruik geen voering, sprays of olie toe te voegen aan de bakplaat.

Stap 2

Plaats uw hazelnoten in de oven. Rooster de noten totdat de huiden uitgegroeid tot een diep bruin en beginnen op te splitsen. Dit duurt over het algemeen 15 tot 20 minuten, maar controleren op de noten om de 5 minuten, omdat ze vrij snel kunnen verbranden. Roer de noten af ​​en toe met een lepel, zodat ze gelijkmatig roosteren. Verwijder de hazelnoten uit de oven en laat ze afkoelen op kamertemperatuur.

Stap 3

De huid van uw hazelnoten. Hoewel hazelnoot skins zijn niet schadelijk, veel mensen niet genieten van de smaak of textuur. Plaats een handvol gekoelde, geroosterde noten op een schone theedoek. Rol de handdoek en krachtig wrijven de hazelnoten door het stof voor 1 tot 2 minuten. Dit wrijft off grootste deel van de huid, waardoor je met schone hazelnoten. Het is normaal dat een kleine hoeveelheid huid nog op de noten. Gooi de hazelnoot skins.

stap 4

Verkleed je hazelnoten. Probeer druilerige ze met een beetje olijfolie, een paar streepjes van zeezout of een beetje knoflookpoeder. Wilt u de noten later te gebruiken, plaats ze in een afgesloten plastic container of een luchtdichte plastic zak.

waarschuwingen

  • Bekijk de hazelnoten nauw terwijl ze roosteren. Mis het branden niet starten, tenzij u uw volle aandacht kunnen besteden aan het proces.

Tips

  • De hazelnoot Raad meldt dat langzaam roosteren hazelnoten bij een lage temperatuur een langere houdbaarheid geeft hen doorgaans dan een snelle gebraden bij een hogere temperatuur.

Wat je nodig hebt

  • Oven
  • hazelnoten zonder dop
  • Bakplaat
  • Lepel
  • Keukenhanddoek
  • Olie, optioneel
  • Specerijen, optionele
  • Plastic container of baggy