Hoe tot droge Pack Long-Term Eten in Mason Jars

Hoe tot droge Pack Long-Term Eten in Mason Jars

Het kopen van voedsel in bulk kan helpen geld te besparen en de hoeveelheid verpakkingen die wordt geworpen op stortplaatsen te verminderen. Het enige nadeel van het maken van bulk aankopen van droge goederen is het uitzoeken hoe het voedsel op te slaan, totdat je het nodig hebt. Mason potjes kunt u deel uw gedroogd voedsel die vervolgens kan worden opgeslagen in de pantry. Om de kwaliteit te garanderen en veilig te blijven, moet u in te pakken en op te slaan het voedsel goed en alert te zijn op tekenen van bederf.

Het kiezen van de Foods

Vanwege de kans op rot, kan niet alle voedingsmiddelen worden opgeslagen op de plank lange termijn. De beste kandidaten voor langdurige opslag zijn voedingsmiddelen met een laag vochtgehalte, met inbegrip van gedroogde goederen, zoals gedroogde vruchten, meel, zaden, granen, schokkerig, melkpoeder en gedroogde bonen.

De voorbereiding van de Jars

Mason potten worden geleverd met schroefdop deksels voor de typisch heldere glazen potten. Zelfs nieuwe potten moet worden gereinigd en goed gedroogd voordat u uw voedsel op te slaan in hen. Een geringe hoeveelheid vocht of een klein spore van schimmel kan ruïneren gedroogd voedsel. Was de potten en deksels in heet water en zeep en maak ze volledig droog. U kunt de snelheid van het droogproces en ontsmetten van de potten verder door het af te vegen de binnenkant neer met food grade alcohol. De alcohol droogt snel en vernietigt bacteriën en schimmels.

Verzegelen van de Overeenkomst

Zodra uw potten schoon en droog zijn, krijg je eten klaar voor verpakking. Plaats de deksels in een pot hete water om de afdichtring te verzachten. Vul vervolgens uw kruiken, waardoor ongeveer 1/2 inch ruimte aan de bovenkant van de pot. Om verspilling te voorkomen, vul de potjes alleen met de hoeveelheid voedsel die u kunt gebruiken binnen een paar dagen van het openen van de pot. Als u niet beschikt over een vacuumsealer hebt, kunt u een zuurstof absorber pakket plaatsen in de pot om het behoud van de smaak van het eten en om te voorkomen dat schimmels groeien. Om goed te zorgen dat uw deksel zeehonden, veeg de rand van de pot om eventuele etensresten weg te ruimen. Met behulp van gesteriliseerde tang, verwijderen deksels één voor één uit het warme water en droog ze goed af met een schone handdoek. Druk het deksel op de opening van de pot en vervolgens schroef een deksel ring naar beneden stevig vast. Zodra het deksel zuigt beneden, wordt de pot verzegeld en klaar voor opslag. Als u een vacuumsealer, net na het plaatsen van het deksel op de pot, gebruik maken van de sealer om de lucht uit de pot te verwijderen.

Controle van de Planken

Aan zonlicht te houden van het ruïneren van het voedsel in uw Mason potjes, moet de potten worden opgeslagen in een donkere pantry. Omdat hoge temperaturen de opslag van voedsel te verkorten met maximaal de helft, streven ernaar om uw pantry bij een constante 60 graden Celsius te houden, indien mogelijk. Zoals u plaatst items op de plank, label en datum waarop de potten. Hoewel stabieler dan vers voedsel, zal gedroogd voedsel niet eeuwig blijven. Volgens het Nationaal Centrum voor Wonen Voeding Behoud, de meeste gedroogd voedsel bewaard bij 60 F een houdbaarheid van vier tot 12 maanden, maar het Amerikaanse ministerie van Landbouw Voedselveiligheid en Inspectie Dienst stelt rices en granen kunnen opslaan voor maximaal twee jaar. Om te bepalen of een voedingsmiddel is nog steeds goed, neem een ​​snuifje. Bedorven voedsel zal een ranzige of muffe geur hebben. Voor het gebruik, controleer dan het voedsel voor alle insecten. Als je het eten te koken en je ziet een slechte smaak, veronderstel het eten is slecht gegaan en gooi het eruit.