Hoe tot droge huid Smeerwortel

Aangeprezen om zijn vermogen om wonden te kalmeren, stoppen met bloeden, te genezen gebroken botten en behandelen van bronchiale aandoeningen, hebben de mensen geteeld en gebruikt smeerwortel sinds 400 voor Christus. Het werkzame bestanddeel in smeerwortel, allantoïne, in een 0,4 procent concentratie lijkt wit celdeling verhogen, een snellere herstel van uitwendige wonden en brandwonden. Oogsten en drogen van uw eigen smeerwortel bespaart u geld door niet te hoeven gekocht bereid formules. Het droogproces concentreert ook de hoeveelheid allantoïne in de bladeren 0,1 tot 1,6 procent en in de wortels tot 0,4 tot 1,5 procent.

instructies

1 Was en dep ze droog zowel de smeerwortel wortels en bladeren met een handdoek.

2 Snijd de wortel in dunne plakjes en leg in een papieren zak.

3 Rijg de naald en haal hem door de smeerwortel bladeren waardoor een inch ruimte tussen elk van de bladeren op de string.

4 Hang zowel de strijkinstrumenten smeerwortel bladeren en de zak van gesneden smeerwortel in een warme, droge plaats.

5 Direct een grote doos ventilator te blazen op hoge snelheid op de smeerwortel bladeren en tas van de wortels om het droogproces te versnellen.

6 Laat zowel in de plaats voor een aantal dagen tot het volledig droog. Bewaar de gedroogde smeerwortel in een luchtdichte verpakking.

7 Combineer acht ounces van gedroogde bladeren en wortels met een kwart van het water.

8 Breng deze oplossing voor snijwonden, schaafwonden of brandwonden na het reinigen van de wond Repeat. meerdere keren per dag tot genezing.

Hints

  • informeren altijd uw arts als u een alternatieve oplossingen te gebruiken voor de behandeling van medische toestand, en stop het gebruik als tekenen van een allergische reactie of ongemak optreden.