Hoe tot 32 pond te verliezen in vier maanden

Hoe tot 32 pond te verliezen in vier maanden


Het verliezen van 32 pond. in vier maanden is een haalbare doelstelling. Diëtisten bij Change for Life raden dat individuen, wanneer het proberen om gewicht te verliezen, streven naar 2 pond te verliezen. een week of 8 lbs. een maand. Dit werkt perfect met een streefcijfer van 32 pond. vier maanden. Het verliezen van gewicht in deze gecontroleerde wijze zal het lichaam gezond te houden en te voorkomen dat het verzenden van het in shock en denken het honger zoals sommige crash diëten te doen. Gewicht verloren in deze verstandige manier zal waarschijnlijk blijven met aanhoudende gecontroleerde eten en bewegen.

instructies

1 Vermijd drastische veranderingen aan uw dieet. Als je uitgesneden bepaalde voedingsmiddelen of te snel verminderen uw calorie-inname, zal je lichaam honger-modus in te voeren en ook daadwerkelijk vasthouden aan vet langer.

2 Bedenk een gezond eten plan. Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid schat dat de gemiddelde dagelijkse calorie-eis is 2000 voor vrouwen en 2500 voor mannen. Neem niet meer dan dit bedrag. Als het helpt, neem uw calorie-inname in een notebook.

3 Breek uw dieetwensen. Het Amerikaanse Ministerie van Landbouw suggereert dat 50 procent van calorieën dienen te komen uit koolhydraten, ongeveer 30 tot 35 procent vet en ongeveer 15 tot 20 procent uit eiwitten. Creëer je eigen maaltijden met deze nummers in het achterhoofd. Kijk naar de voedingswaarde-informatie op de etiketten van het voedsel dat je koopt.

4 Bedien uw porties. Een portie mager vlees mag niet groter zijn dan de grootte van uw vuist. Volle granen, granen, groenten of fruit moet worden gemeten op ongeveer 2 afgestreken el. per portie. Als u liever een schaal te gebruiken om je eten, vlees, volle granen, granen, groenten en fruit af te wegen moeten wegen 4-6 oz. per portie.

5 Eet gestoomde vis of mager vlees en groenten als uw belangrijkste avondmaaltijd. Dit soort maaltijd bevat zeer weinig calorieën en een zeer laag vetgehalte. Uw lichaam zal in staat zijn om het voedsel te verteren voordat je naar bed gaat, maar vanwege het eiwitgehalte in het vlees en vis, je zult nog steeds een vol gevoel.

6 Oefening regelmatig. Neem deel aan een of andere vorm van cardiovasculaire activiteit drie tot vier keer per week voor ongeveer een uur per keer. Kies oefening, zoals hardlopen, power walking, zwemmen of dansen. Elke oefening die de hartslag verhoogt en verbrandt calorieën zal helpen gewicht te verliezen.

7 Vermijd de lift. Traplopen of wandelen aan het werk kan off meer calorieën verbranden dan je denkt. Experts bij Discover Wandelen schatten dat door het nemen van de trap in plaats van de lift, kunt u een extra 300 calorieën per dag te verbranden.

8 Knip alle alcohol. Alcohol, vooral wijn en bier, bevatten lege calorieën, die geen voedingswaarde, maar pak op ponden te bieden. De gemiddelde pint bier heeft 280 calorieën, zoveel als een maaltijd.

9 Drink zoveel water als je kunt de hele dag door. Water spoelt giftige stoffen in het lichaam en helpt het gewichtsverlies proces. Het helpt ook mensen een vol gevoel en hebben minder hunkeren naar voedsel.

Hints

  • Raadpleeg uw arts over gewichtsverlies als u gezondheidsproblemen hebben of zwanger bent.