Hoe tot 300 calorieën te verbranden in dertig minuten

Als het gaat om te werken, bijna iedereen is op zoek naar de meest uit hun routine te krijgen in de kortst mogelijke tijd. Dat gezegd zijnde, niemand wil om zich ofwel te doden. In het algemeen, als je het verbranden ongeveer 300 calorieën in dertig minuten, kunt u bellen dat een goede workout.

instructies

1 Voordat een workout, zeker om te rekken voor ongeveer vijf minuten. Strek je armen en benen, omdat dit zal krijgen het bloed stroomt en het gemakkelijker maken om te bewegen.

2 Of u nu joggen in de straat of uit te werken op de elliptische machine, begin je met een 3-5 minuten warm-up.

3 Na de warming-up, ga dan in een matig tempo voor ongeveer vijfentwintig minuten. Matige betekenis een langzame joggen op de loopband of ongeveer 60-65 RPM op de elliptische.

4 Geef uzelf over 3 tot 5 minuten afkoelen. Dit zal u helpen lager uw hartslag en ontspannen alle spieren je was gewoon aan het werk.

Hints

  • Als u wilt een paar meer calorieën te verbranden met deze training, past u de hoogte of de weerstand tussen niveau 2 en 5.
  • Als je nieuw bent bij het uitwerken bent, het testen van de apparatuur een beetje voordat je het gebruikt. Hier krijg je een gevoel voor hoe de machine loopt en wat een matige snelheid voelt.
  • Adem. Neem regelmatig, regelmatige ademhaling tijdens het werk uit. Dit zal helpen om de vermoeidheid van de instelling in te snel.