Hoe tot 3 Pointers Shoot

Opnemen van een drie-punts shot is niet iets dat je kunt oppakken en gaan doen 's nachts. Het vergt oefening en tal van coaching. Wanneer u verbreed uw schoot zo ver, wordt het noodzakelijk dat u de juiste schietpartij formulier om te slagen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om te leren om de drie te schieten met een zekere mate van succes, ongeacht uw niveau.

instructies

De juiste vorm voor drie Pointers

1 Plaats uw voeten schouderlengte elkaar en stevig onder je. Deze solide schieten basis is essentieel voor uw evenwicht en nauwkeurigheid.

2 Vierkant je lichaam naar de basket voordat het schieten van de three-point schot. Dit zal uw doelgroep te houden vierkant in zicht en in een natuurlijke hoek schieten.

3 Buig je knieƫn en verheffen van de vloer in een normale schietpartij beweging. De vorm en de hoogte van de sprong moet hetzelfde van de drie puntlijn zoals het geval is onder de korf.

4 Stop je schieten elleboog in je lichaam op een zodanige wijze dat het in lijn met uw body-- recht op en neer. Dit zorgt ervoor dat het schot blijft in lijn en dat je goede rotatie op de bal.

5 Focus op de voorkant van de velg zoals u het schieten van de drie. Hiermee kunt u een centraal punt te hebben en om de bal te schieten net over de rand. Als u een opname vanaf de zijkanten of onder een hoek, verplaats je focus naar de voorkant van de rand van uw positie.

6 Laat de bal ter hoogte van de sprong en draai de bal van je schieten hand met een achteruit spin op de bal. Wees voorzichtig om niet toe dat je andere hand in het schot te komen. Het moet alleen worden gebruikt als leidraad.

7 Volgen door op de drie-punt schot helemaal en ga dan in de verf voor de rebound in het geval van een miss. U wilt niet te verdwijnen of ga terug naar beneden de rechtbank totdat de bal in de hoepel.

Training for Excellence

8 Wijden minstens dertig minuten per dag te oefenen drie pointers. Schieten ze uit verschillende plekken op de vloer kunt u natuurlijk schiet ze in het spel.

9 Oefen het houden perfecte vorm, ongeacht de resultaten in het begin. Veel mensen passen hun vorm en dan last hebben slechte resultaten later. Het is beter om te leren met een perfecte vorm.

10 Zich te onthouden van het schieten van de drie, totdat je coach geeft u het groene licht om dit te doen. Als u nog niet consistent, konden de resultaten verwoestende aan het team.

Hints

  • Als u komt te kort op je schoten, probeer dan te focussen op de achterkant van de velg instead.If je lang schieten, probeer dan meer rotatie op de bal.
  • schieten nooit de drie als je een betere kans dichter bij de rand.